BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75

Tatilstil

Bu hafta “gerçek fiyat ve indirimle online rezervasyon” sloganıyla tatilcilerin ömür boyu tatil geleneği haline gelecek ve ülkemizde ilk gerçek online tur operatörü olarak sektöre damgasını vuracak bir tatil markasını sizlerle paylaşacağım.

   Haklı Heyecan, Haklı Kıvanç ve Yepyeni Bir Tatil Markası Tatilstil Artık Aramızda

Bu hafta “gerçek fiyat ve indirimle online rezervasyon” sloganıyla tatilcilerin ömür boyu tatil geleneği haline gelecek ve ülkemizde ilk gerçek online tur operatörü olarak sektöre damgasını vuracak bir tatil markasını sizlerle paylaşacağım.

  

 

Dinamik paketleme, tek seferde çoklu oda rezervasyonu, online rezervasyonda çoklu kredi kartı ödeme seçeneği, hızlı ve etkin kampanya uygulaması, kurumsal seyahat planlaması, online kontrat sistemi, işitme engelliler için işaret dili içeren tanıtımlar, kendine özel en üst donanımla otobüs filosu

  

ve servis hizmetiyle online tur operatörlüğünde gerçek bir ilk ve yeniliklere doymayan tatilcinin gerçek dostu bir marka doğuyor.

  

İlk İmza İlk Kartvizit Unutulmaz

Tarih 26.03.2012

Yer: Stil Plaza Koşuyolu

 ’dan İçeri Girdim

Ogün Tatilsitil firmasına gittiğimde gencecik turizm profesyonellerinin heyecanı kapıdan ilk girdiğim andan itibaren beni etkiledi ve geleceğin güçlü, dinamik ve teknolojik online tur operatörünü gördüm, inandım ve açıkçası çok da sevindim. Turizm sektöründe geride kalan 15 yılı tepeden tırnağa sektörde yaşayan, yaşatan kendi genç, tecrübesi ve paylaşımları dopdolu ismi Murat Bayındır ile el sıkıştığımda ilk kartını üzerine imzasını atarak bana vermenin onurunu yaşayan Bayındır “söz veriyorum bu tatil markası Türkiye de gerçek tatil anlayışını yaşayacak ve yaşatacaktır” dedi. O günden bugüne alın teriyle, özveri, azim ve inançla ummalı bir çalışmaya dalan Murat Bayındır eminim ki başarılara yeniliklere doymayacaktır, durmayacaktır,               markasını tatilcilerin ve sektörün gözbebeği yapacaktır.

  

Kendisi ile Antalya’da Granada Luxury Resort&SPA  Otel de bir araya geldik. Otelin satış pazarlama müdürü M. Günhan Topçuoğlu Tatilstil markasının otelciler için yepyeni bir soluk olduğunu, çok sevindirici olduğunu ifade ederken Murat Bayındır’a dün olduğu gibi bugünde gelecekte de inanıyoruz her türlü desteğe her zaman hazırız derken bende otelcilikteki güçlü satış pazarlama yönetimi ile dikkatleri çeken M. Gürhan Topçuoğlu’na otellerinin Alanya Turizmine getirdiği Exclusive Hospitality  anlayışını takdirle karşıladığımı ve ilk fırsatta otellerini okuyucularımla ayrıntılı bir şekilde paylaşacağımı ifade ettim.Otelin genel müdürü ve ekibinin repeat guests misafirleriyle buluşma balosuna tanık oldum ve genel müdürün misafirleriyle bütünleşmesi takdire şayandı.

                        

 

Tatilstil’e Uğrayın Derim

Bütçenize ve tatil tercihinize en uygun oteller bulmak, ayrıntılı bilgi almak, bu gencecik ekip ile tanışmak, çaylarını kahvelerini içmek için Stil Plaza Koşuyolu Mah. Mütevelli Çeşme cad. No:5 Kadıköy/İstanbul da ki adreslerine uğrayın derim. Murat Bayıdır ve ekibi sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaktır. Bundan sonra ki tatil tercihlerinizde de yepyeni Tatilstiliniz olacaktır.

Bende bundan sonraki dönemlerde Tatilstil oteller ve kampanyalar ile ilgili izlenimlerimi ve farklı tatil sürprizlerini sizlerle paylaşacağım.

Şimdiden Murat Bayındır ve Ekibine, Turizm Sektörüne getirdikleri Tatili İple Çekiyoruz heyecanından dolayı uğurlar olsun.

Yolunuz Açık, Tatiliniz Tatilstil Olsun.