BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90
HABER /  GÜNCEL

Tatilini yarıda kesip yollara düştü tek başına İstanbul'a yürüyecek

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yüryüşü'ne destek olmak için tatilini yarıda kesen Burhan Çakmak Çanakkale'den İstanbul'a tek başına yürüyecek.

Abone ol

İSTANBUL'dan Çanakkale'ye tatile gelen 30 yaşındaki Burhan Çakmak, tatilini yarıda kesip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne destek olmaya karar verdi.

Çanakkale'deki Cumhuriyet Meydanı'ndan yola çıkan Burhan Çakmak, 350 kilometre yol kat ettikten sonra İstanbul'a ulaşmayı planlıyor. Çanakkale, Tekirdağ üzerinden İstanbul'a ulaşacağını söyleyen Çakmak, 20 gün içinde İstanbul Maltepe Cezaevi önünde 'Adalet Yürüyüşü' grubuna dahil olacak.

Cumhuriyet Meydanı'nda elinde 'Adalet İçin Yürüyorum' yazılı pankart ve üzerindeki 'Adalet' yazılı yelek ile yola çıkan CHP'li seçmen Burhan Çakmak, "Çanakkale'den İstanbul'a tek başıma adalet yürüyüşü başlattım. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na destek amaçlı bu yürüyüşü gerçekleştiriyorum. Vekilimiz Enis Berberoğlu için başlatılan bu yürüyüşte, ben de 350 kilometrelik yürüyüşümü 20 gün içinde Maltepe Cezaevi önünde sonlandıracağım. Yürüyüşe devam eden Kemal Kılıçdaroğlu ve grubuna dahil olacağım" dedi.