BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,89
ALTIN 2.440,85

Tatilciler, otel ve acenta tercihi için ekran başına

Tatile nereye girmeliyim, hangi otelde kalmalıyım, doğru bir tatil için hangi tur operatörünü tercih etmeliyim, erken rezervasyon, kültür turları, tatil rotaları, ekonomik tatil imkanları, indirimler, tatil fiyatları, yeni otel adreslerini tatilciler için

2014 EMITT Uluslararası Doğu Akdeniz Seyahat Fuarındaydım.Turizmin nabzını tuttum ve  tatilciler için mikrofonumu turizm profesyonellerine uzattım. Tatile nereye gitmeliyim, hangi otelde kalmalıyım, doğru bir tatil için hangi tur operatörünü tercih etmeliyim, erken rezervasyon, kültür turları, tatil rotaları, ekonomik tatil imkanları, indirimler, tatil fiyatları, yeni otel adreslerini tatilciler için sordum.

          

Turizm dünyasının güçlü isimleri, otel yatırımcıları, tatil firmaları, yurtdışı katılımcılar çok önemli açıklamalarda bulundu. Tatille ilgili merak edilen hemen her sorunun yanıtını bulacağınız Atv Avrupa ekranlarında 08.Şubat 2014 Cumartesi günü saat 12:00’da yayına girecek olan Hayatla Beraber programı için hummalı bir çalışmaya girdik. Hayatla beraber ekibiyle birlikte montaj ve kurgu masasında gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ettik.

         

Program konuklarım arasında Sunis Otel Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal

İmren Lokum Konak Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Sezer

Elite World Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik

Kashmir Turizm Direktörü M.R Mir

Calista Luxury Hotel Satış direktörü Mustafa Gençay

Setur İç Turizm Müdür Serhat Günay

Tatilstil İcra Kurulu Başkanı Nadir Uzun

Gezi Net Genel Müdür Yardımcısı Can Özdemir

Gezi Net Kültür Turları Müdürü Atilla Sedat Düzgün

Tatil.com Genel Müdürü Serdar Şahin

İstanbul’da ki soğuk kış günlerinde turizmin davetkar sesinde sımsıcacık, renkli ve büyük ilgi gören bu fuarla ilgili iznimler için haydi ekran başına. Bakalım 2014 tatil sezonunda neler yaşanacak.

Tatil Tadında Kalın

İşte o Program,