BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50

Tatil Stil Oteller ve Yaşam

Bayram fırsatları otelleri tatil yazı dizisini sizlerle paylaşmaya devam ediyorum

Merhabalar,

Bayram fırsatları otelleri tatil yazı dizisini sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Şehir yaşamında sıkılanlar, ofiste bunaldım diyenler, trafik bir yandan sıcaklar diğer taraftan of artık yeter diyenler buyurun her heryerden oteller...

    

 ASSOS DOVE HOTEL Çanakkale-Assos

OTEL KONUM

Çanakkale, Assos mevkiinde; şehir merkezine 5 km, havaalanına 65 km uzaklıkta yer almaktadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tesisin A la Carte Restoran, güzellik salonu, kapalı restoran, açık restoran, otopark, fitness, masa tenisi, doktor, çamaşırhane, bilardo, masaj odası, disco, jakuzi hizmetleri bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesiste toplam 128 oda bulunmaktadır. Odalarda split klima, saç kurutma makinası, Lcd TV, balkon, minibar, telefon mevcuttur.

HAVUZ VE PLAJ

Denize sıfırdır, özel plajı olup iskelesi mevcuttur.Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu çocuk havuzu, aqua park, şezlong şemsiye, minder bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Animasyon, kara ve su sporları, disco, tenis, internet, sauna, türk hamamı, baskebol, voleybol, masa tenisi, fitness center, masaj odası, beach voley, dart bulunmaktadır.
 

 ÇOCUK

Bebek bakımı, çocuk havuzu, çocuk parkı mevcuttur.

  

BELCONTI RESORT HOTEL Antalya-Belek

OTEL KONUM

Belek İskele mevkiinde yer alan tesis, Antalya Havaalanı'na 30 km., Belek'e 1, 5 km., Antalya merkeze 35 km. mesafededir.

TESİS BİLGİLERİ

1 adet Ana restaurant ve terası , Türk ve Italyan mutfağı olmak üzere 2 adet A’la Carte Restaurant , barlar, alısveris merkezi, internet cafe, kuaför, fotoğrafçı, 1 adet kapalı yüzme havuzu, 2adet jakuzi, türk hamamı, buhar banyosu, sauna, fitness ve wellness merkezi, çocuk kulübü, teenager kulübü, 2 adet açık
yüzme havuzu, 3 kaydıraktan olusan aquapark , 1 adet çocuk havuzu ve çocuk oyun alanı, açık hava ve kapalı disko, 10 adet tenis sahası, futbol sahası, masa tenisi, mini golf alanı, amatör basket sahası, beach voleybol, okçuluk alanı, havalı tüfek, su sporları ve her türlü toplantılar için, kısmi gün ısığından yararlanılabilecek toplantı salonları bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Odalarda Merkezi klimalı, balkon – teras veya Fransız balkon, küvet / dus / WC, saç kurutma makinesi, uydu-tv, telefon, mini bar, kasa, bulunur.

HAVUZ VE PLAJ

Tesis, denize sıfır konumdadır. Aquaparkı, çocuk havuzu, açık ve kapalı havuzu mevcuttur.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Gündüz aktiviteleri, tenis, masa tenisi, mini golf, plaj voleybolu, okçuluk, havalı tüfek, Mutfak sefi
Önderliğinde yemek pisirme kursu, Fiesta barımızda canlı müzik, özel gece ve dans sovları, disko bulunur.

ÇOCUK

Gün boyu çocuk animasyonu, mini kulüp, Teenager kulübü, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, sahil çocuk oyun alanı, çocuk büfesi, bebek sandalyesi ve bebek yatağı, mini disko, çocuk bakıcılığı mevcuttur.

  

GRAND BELISH HOTEL Aydın-Kuşadası-Davutlar

OTEL KONUM

Kuşadası Davutlar mevkiinde bulunan tesis Kuşadası merkeze 15 km, Adnan Menderes havalimanına 100 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tesiste; Açık ve kapalı restaurant , açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk havuzları, bar, spa center, tenis kortu, hamam, sauna, masaj, kuaför, toplantı salonu, basketbol, fitness center, mini futbol, oyun salonu, sinem salonu ve voleybol mevcuttur.

ODA ÖZELLİKLERİ

Toplam 188 odası bulunan tesisimizin tüm odalarında 82 ekran LCD televizyon, mini bar, saç kurutma makinası, merkezi klima, banyo mevcuttur.

HAVUZ VE PLAJ

Otelimiz denize sıfır konumda olup özel plajı mevcuttur. Şezlon ve şemsiye hizmetleri özel plajında ücretsiz olarak verilemektedir.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Kuaför ve Alışveriş Merkezi (Hediyelik Eşya, Market), Masaj & Kese, Fotoğraf hizmetleri, Bilgisayar oyunları, İnternet Cafe, Doğum Günü pastası ve çiçek siparişleri, Bornoz ve Terlik, Plaj ve Havuz Havluları ( depozitolu), Tenis kortu ışıklandırması (rezervasyonlu), Tüm su sporları, Hamam, Sauna, Billardo, Odalarda Çelik Kasa, Tenis kortu (Ekipmanlar hariç), Basketbol, Voleybol, Futbol, Dart, Animasyon Aktiviteleri, Fitness Salonu, Tv&Oyun Odası, Plaj Voleybolu mevcuttur.

ÇOCUK

Mini Club, Yüz boyama, Sinema kulübü, çizgi film, Masa oyunları, Hobi çalışmaları, Mini Disko mevcuttur.

  

SOLTO ALAÇATI HOTEL İzmir-Çeşme-Alaçatı

OTEL KONUM

Çeşme’ye 8 km; Alaçatı merkeze 3 km, havaalanına ise 90 km. uzaklıktadır. Tesis denize sıfırdır.

TESİS BİLGİLERİ

Tesiste, L’Olivo Restaurant (Akdeniz ve Ege mutfağı) 160 kişilik açık ve 160 kişilik kapalı alanı ile hizmet vermektedir. Thematique, 36 kişilik kapasiteli hizmet vermektedir. Otelde kapalı ve açık havuz bulunmaktadır. Lobby Bar, 21 kişilik alanda misafirlerine hizmet vermekte ve özel otopark, vale servisi, laundry servisi, havaalanı– otel transferi ve araç kiralama gibi hizmetler verilmektedir.

ODA ÖZELLİKLERİ

Solto Hotel özenle hazırlanmış 88 odası ile misafi rlerine hizmet vermektedir. Tesisde 76 standart oda, 4 delux oda, with private oda, 8 connection oda (biri engelli odası) bulunmaktadır. Odaların tamamında merkezi klima sistemi, fön makinesi, minibar, LCD ekran TV, bavulluk, Laptop kasası ve ücretsiz wireless bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

1 Adet Açık Yüzme Havuzu, 150 M Uzunluğunda Kum Ve Çakıldan Oluşan Plajda Güneş Şemsiyeleri, Şezlong Minder Ve Havlu Havuz başı Ve Plajda Ücretsizdir.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Masaj, spa, sörf, plaj voleybolu bulunmaktadır.

ÇOCUK

Otel Solto Beach, bebek yatağı, çocuk havuzu, mama sandalyesi ve bebek maması hizmet vermektedir.

Hayat Tatil Stil ile Güzel

Tatil Stil'de bayram fırsatları en uygun otel seçenekleriyle sizlerle buluşuyor.

Tatil Stil'de Tatil Bitmez

Gerçek fiyat ve indirimlerle bayram fırsatları otellerinde tatili iple çekiyoruz diyenlerdenseniz tatil şimdi başlıyor. Otel fiyatları ve daha fazlası için

Tatil tadında kalın.