BIST 9.447
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.497,92
HABER /  GÜNCEL

Tatil çileye dönüştü

Bayram tatili için yola düşen tatilciler, Çanakkale’deki feribot iskelelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Eceabat ilçesinde feribot kuyruğu 2...

Abone ol

Bayram tatili için yola düşen tatilciler, Çanakkale’deki feribot iskelelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Eceabat ilçesinde feribot kuyruğu 20 kilometreye ulaşırken, sürücüler arasında çıkan kavgalara jandarma ekipleri müdahale etti.
Tatil için Çanakkale güzergahını kullanmak isteyen sürücüler, feribot iskelelerinde yoğunluğa sebep oldu. Çanakkale-Eceabat arasında feribot seferlerinin saatsiz olarak yapılmasına rağmen kuyruğun önüne geçilemedi. Eceabat İskelesi’nde feribot kuyruğu yaklaşık olarak 20 kilometreyi buldu.
Saatlerce bekleyen sürücülerin de sinirleri gerildi. Bazı uyanık sürücüler, kuyruğun arasında girmeye çalışınca vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Sürücüler arasında çıkan kavgalara jandarma ekipleri müdahale etti.
Çanakkale Boğazı ve adalara deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ, bayram nedeniyle 16 feribotunu sefere koydu. Saatsiz yapılan seferlere rağmen iskelelerde etkili olan yoğunluğun bayramın ilk gününe kadar devam etmesi bekleniyor.
(İHA)