BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,03
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Taşkesenlioğlu'ndan o habere yalanlama

AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, yeni anayasayla ilgili kendisine atfedilen sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

Abone ol

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, tartışma yaratan o sözlerine açıklık getirdi. Cumhuriyetin kazanımlarını hiçe sayanların, karalama kampanyalarına malzeme aradığını söyleyen Taşkesenlioğlu, yeni anayasayla ilgili sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

Zehra Taşkesenlioğlu, Meclis'te kabul edilen yeni anayasayla ilgili sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. Meclis'te yeterli desteği bulamayan demokrasi karşıtı zihniyetlerin, yeni anayasaya ilişkin karalama kampanyası başlattığını belirten Taşkesenlioğlu, yeni anayasayla Türkiye'nin istiklal ve istikbaline pranga vuran darbe anlayışının sona erdiğini söyledi. Taşkesinlioğlu açıklamasında şunları dile getirdi:

"Anayasa değişikliği, egemenliğin ve bağımsızlığın gerçek sahibi olan halka sunulmak üzere TBMM de onaylanmıştır. Sandığın gerçek sahibi olan halkımızın kararına demokrasinin gereği herkes saygı duymalıdır. Cumhuriyetin enbüyük kazanımı demokrasidir. Halk ve millet egemenliğine bu kadar kıymet verirken söz konusu basın kuruluşunun yalan, yanlış ve iftira dolu haberi şahsıma yöneltilmiş bir karalamadır. Ancak demokrasi ve hukukun üstünlüğüne inanmış biri olarak onların yaptığı bu algı yönetimine aynı seviyede karşılık vermeyeceğim. Kendileri bunun hesabını hukuk önünde verecekler.”