BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,89
ALTIN 2.440,85
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Taşerona kadroya geçerken sınav hangi sorular sorulacak?

Taşeron işçiler kadroya geçerken sınava tabii tutulacaklar. 450 bin kamuda çalışan taşeron işçi kadroya geçerken sınav yapılacak. Peki taşeron işçilere hangi soru sorulacak sınav KPSS gibi mi olacak? Taşeron işçilerle ilgili güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından taşerona kadro müjdesi verildi. Herkes merakla taşerona kadro şartları beklerken yavaş yavaş detaylar belli olmaya başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu taşerona kadroda sınav konusunda detayları açıkladı.

450 bin taşeron işçinin kadroya geçmesiyle birlikte şartlar da merak edilmeye başlandı. Emekli olmaya hak kazanan adaylar kadroya geçemeyecek. Fakat diğer taşeron işçilerin kadroya geçmesi için hem yazılı hem sözlü sınav yapılacak. Peki taşeron işçilerin kadroya geçme sınavı hangi konulardan oluşacak KPSS gibi mi?

TAŞERON İŞÇİLERE SORULACAK SORULAR: Taşeron işçiler kadroya geçerken sınav yapılacak. Herkes merakla taşeron işçilere hangi sorular sorulacağını merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Politikalar Bakanı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada taşerona sınavla ilgili bilgi verdi. Sarıeroğlu sınavın KPSS gibi olmayacağını ve kolay olacağını ifade etti. Sınavdan 10 üzerinden 6 alanların daha sonra sözlü sınava gireceği de sözlerine ekledi.