BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.493,30
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Taşerona kadroda son durum Bekir Bozdağ ne dedi?

Taşerona kadroda son durum ne taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek? Taşeron işçilerin yıl sonunda kadroya geçilmesinin açıklanmasının ardından merakla detaylar bekleniyor.

Abone ol

Taşeron işçilerin merakla beklediği kadro haberi Başbakan Binali Yıldırım tarafından geldi. Yıl sonunda kadroya geçecek olan taşeron işçilerin detayları da belli olmaya başladı. Hükümet sözcü Bekir Bozdağ'da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Hükümetin seçimlerde taşeron işçinin kadroya alınması ile ilgili vaadinin ardından uzun süredir 'taşerona kadro olacak mı' sorusu gündemde. Taşeron işçilerin merakla beklediği taşerona kadro olacak mı? Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, taşerona kadro ile ilgili açıklama yaptı. İşte taşerona kadroda son durum...

TAŞERONA KADRO OLACAK MI?

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili açıklama yaptı.

Bekir Bozdağ taşerona kadro ile ilgili açıklamasında;

"AK Parti hükümetleri bugüne kadar hangi sözü verdiyse yaptı. Bu konuda hükümetimizin verdiği sözlerden birisidir. Bakanlar Kurulumuzda daha önce defalarca görüşüldü. Bazı konularda ilave çalışma yapılması talimatı verildi ve bu çalışmalarda son noktaya gelindi. İnşallah yeni yıla kadar veya en geç yeni yılın başında bu konuda atılması gereken adım atılacaktır" dedi.