BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.304,80
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Taşerona kadroda 12 madde güvenlik soruşturması yapılacak mı?

Taşeron kadroya ne zaman geçecek taşeron 12 madde Meclis'e ne zaman gelecek? Binali Yıldırım tarafından taşeron işçilerin 12 madde ile kadroya geçeceği açıklanmıştı. Peki o 12 madde ne güvenlik soruşturması yapılacak mı?

Abone ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından taşerona kadro şartları açıklandı. 450 bin taşeron işçi artık memur olarak çalışmaya devam edecek. Peki taşeron işçiler kadroya geçerken güvenlik soruşturması yapılacak mı?

Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra da Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu'ndan taşerona kadro açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı müjdeyi verirken Sarıeroğlu da detayları açıkladı. Herkes merakla kadroya geçecek olan taşeron işçilere nasıl bir güvenlik soruşturması yapılacağını merak ediliyor. Peki taşeron kadroya geçerken nasıl bir güvenlik soruşturması yapılacak?

TAŞERONA GÜVENLİK SORUŞTURMASI Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada taşeronun kadroya geçerken güvenlik soruşturmasına tabii tutulacağını söyledi. 15 Temmuz'da yaşanan kanlı darbe girişiminden sonra bilindiği üzere memur alımları daha sıkı hale gelmişti. Taşeron işçilere de kadroya geçerken güvenlik soruşturması yapılacak.