BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,12
MEDYA

Tartışma yaratan dizide camide imama yapılanlar pes dedirtti

Kadına yönelik şiddet sahnesi nedeniyle tartışma yaratan Sen Anlat Karadeniz dizisinin ikinci bölümünde de camide imamın kafası ayaklar altına alındı.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen 'Sen Anlat Karadeniz' dizisi şiddet sahneleriyle büyük ses getirmişti. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği dizi, dün akşam da ikinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

CAMİ İMAMINA YAPILANLAR RAHATSIZ ETTİ

Babası tarafından Vedat'a satılan Nefes'in hikayesinin işlendiği dizinin ikinci bölümünde de dikkat çeken sahneler vardı. Vedat'tan kaçan Nefes ve oğlunun sığındığı cami imamına yapılanlar ekran başındakileri rahatsız etti. Öyle ki Vedat, yakaladığı imamın kafasını ayaklar altına alarak işkence etti. Üstelik bunu camide yapması ve kafasına silah dayadığı adamına da aynı şeyi yaptırması ekran başındaki izleyiciyi şaşkına çevirdi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle