BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.428,65
HABER /  MAGAZİN

Tarkan'ın konserleri bitti kazandığı para dudak uçuklattı!

Harbiye Açıkhava'da 10 günde 7 konserle milyonlar kazanan Tarkan 45 bin sevevnine unutulmaz anlar yaşattı. Tarkan yeni albümünü görücüye çıkardığı konserlerde sevenlerine özel reperatuarlar sundu.

Abone ol

Harbiye Açıkhava’da 10 günde 7 konserle toplamda 45 bin sevenine unutulmaz geceler yaşatan Megastar Tarkan, konserlerinde yeni albümü '10'dan ve klasikleşen pop şarkılarından oluşan özel repertuarını sundu.

Megastar Tarkan, dün gece Harbiye Açıkhava’daki son konserini verdi. Binlerin hep bir ağızdan eşlik ettiği “Biz Çocukken” ve “Beni Çok Sev” şarkılarının söz yazarı olan Günay Çoban da Tarkan’ı Açıkhava’daki son gecesinde dinlemeye gelenler arasındaydı. Megastar, severek seslendirdiği her iki şarkı öncesinde de Günay Çoban’a sahneden teşekkürlerini iletti.

Konserin ikinci bölümünde Megastar Tarkan, dev bir pankartla karşılaştı. “Sadece sanatçı yönüyle değil, doğaya, insanlara, yaşayan tüm canlılara karşı saygılı insan, örnek insan, Megastar Tarkan" yazan pankartı Tarkan, sahneden okuduktan sonra enerjisi her dakika yükselen şarkılarıyla Açıkhava konser maratonunu sonlandırdı.

Tarkan, Atlantis yapım ve Project Medya organizasyonuyla gerçekleştirdiği “Tarkan fizy Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde toplamda yedi konserde sevenleriyle buluştu.

Tarkan’ın dijital müzik platformu Fizy ile yaptığı anlaşma, yaz konserleri, CD satışı ve online müzik gelirleriyle yarattığı ekonomi 20 günde 32,2 milyon lirayı buldu.