BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,57
HABER /  MAGAZİN

Tarkan'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım!

Ünlü şarkıcı Tarkan sosyal medyada yaptığı paylaşım ile takipçilerine güzel bir haberi müjdeledi. Albüm hazırlıklarında sona gelindiğini belirten Tarkan net tarihi ise henüz açıklamadı.

Abone ol

Ünlü şarkıcı Tarkan sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla hayranlarını heyecanladırdı.

Uzun zamandır albüm hazırlığında olan Tarkan'ın paylaştığı fotoğrafta paylaştığı not albüm için kısa bir süre kaldığının işareti oldu. Tarkan'ın "Pop...Son rötuşlar. Eli kulağında:)" notu ile paylaştığı fotoğraf kısa sürede büyük beğeni aldı. 

         

Şubat ayında vermiş olduğu konserde yeni albümünü ile ilgili olarak Tarkan, "Ben sizi daha çok seviyorum. Sesinize, yüreklerinize sağlık. Böyle eski, yeni karışık söylüyorum ama sanmayın ki yeni albüm yolda değil. Galiba çok güzel oldu. Benim çok içime sindi. Çok çalıştım üzerinde. Vallahi, Allah var. Neredeyse üç dört yıl oldu bu repertuvarı hazırlayana ve sizlere layık bir dereceye getirene kadar. Pek yakında yeni pop şarkıları yolda, doludizgin geliyor. Yakında dediysem ilkbahar gibi. Biraz sıcaklar gelsin, güneş yüzünü bir göstersin ondan sonra geliyorum şarkılarımla." demişti.