BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.504,02
MAGAZİN

Tarkan müjdeli haberi yine bir video ile duyurdu! 'Çok yakında'

Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile yeni bir çekime gittiği müjdesini takipçileriyle paylaştı.

Daha önce baba olacağı haberini yayınladığı bir videoyla takipçilerine duyuran Megastar Tarkan, şimdi de bir başka müjdeli haber vermek için video paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Çok yakında" notuyla yayınladığı videoda şunları dile getirdi;

"Merhaba. Sabahın bu erken saatlerinde nereye gidiyorum acaba? Çekime gidiyorum. Klip çekimi değil. Başka bir şey. Çok heyecanlıyım. Çok yakında."

Tarkan'ın bu sözleri takipçilerinin kafasını bir hayli karıştırırken, "Sinema filminde mi oynayacaksın?" "Meraktan çatlatacak mısın bizi?" gibi yorumlar da peş peşe geldi.

Tarkan müjdeli haberi yine bir video ile duyurdu! 'Çok yakında'

1 MİLYONLUK TEKLİFİ REDDETTİ: Öte yandan yaz ayında çocuğu Liya'yı kucağına alan Megastar yılbaşı gecesi Azarbaycan'da sahne alması için ünlü bir otelden 1 milyon TL değerinde teklif aldı.

Geçen sene Kıbrıs’ta yeni yıla ‘merhaba‘ diyen ünlü şarkıcı, organizasyon şirketine 2019 yılını eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile geçirmek istediğini söyleyerek 1 milyon TL'lik teklifi reddetti.

Sitene Ekle
Etiketler