BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,26
ALTIN 2.325,14

Tarkan Koç Kimdir aslen nereli eşi ve çocukları var mı?

Yemekteyiz programının dış sesi olarak ünlenen Tarkan Koç kimdir, aslen nerelidir, gerçek mesleği nedir eşi ve çocukları var mı? İşte Tarkan Koç'un biyografisi;

Yemekteyiz programının dış sesi olarak ünlenen Tarkan Koç kimdir, aslen nerelidir, gerçek mesleği nedir? İşte Tarkan Koç'un biyografisi;

Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. 1988 yılında Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun oldu. Ardından girdiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera-Şan bölümünde okuduktan sonra 1997 yılında bu bölümü bitirdi. Maltepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde Doktora öğrenimi gördü.

2008 – 2015 yılları arasında Show TV ve Fox TV‘de yayınlanan “Yemekteyiz” adlı televizyon programı Tarkan Koç tarafından dış ses olarak seslendirilen Tarkan Koç şimdi TV ekranında.

OPERA BÖLÜMÜ MEZUNU

Tarkan Koç oyuncu sanılsa da aslında opera mezunu. Sektöre oyunculukla giren Tarkan Koç, devlet tiyatrosunda görev yapmış.



Tarkan Koç, Cine 5 kanalı döneminde asistanlıkla başladığı televizyon dünyasında kendi deyimiyle 'komando gibi' eğitim almış. Tarkan Koç, TV sektöründe yarışmalarda 'dış ses' olarak ünlendi.

Tarkan Koç filmlerde seslendirme yapmasının dışında öğretim üyeliği de yapıyor ve dublaj sektörüne yeni isimler kazandırıyor.