BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.420,47
HABER /  MAGAZİN

Tarkan evlendi karısı kim Pınar Dilek gelinliği nasıl

Tarkan evlendi dün akşam hayatını Pınar Dilek ile birleştirdi. Peki ama Tarkan'ın karısı Pınar Dilek kim, kaç yaşında nereli. Hayranı ile evlenen Tarkan'ın karısı Pınar Dilek'in gelinliği ise çok farklı.

Abone ol

Tarkan evlendi Tarkan'ın en özel düğün pozları ise haberimizde. Dün akşam hayatını hayranı olan Pınar Dilek ile birleştiren Tarkan'ın düğünü olay oldu. Herkesin 'asla evlenmez' dediği Trakan dün akşam imzayı attı ve büyük hayranı olan Şanlıurfalı Pınar Dilek ile evlendi. Pınar Dilek'in gelinliği ise herkesin dillinde. Peki ama Tarkan'ın karısı olan Pınar Dilek kim, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte Tarkan'ın düğünü ve karısı Pınar Dilek'in bilinmeyen hayatı.

TARKAN EVLENDİ KARISI PINAR DİLEK KİMDİR?

Ünlü popçu Tarkan ve sevgilisi Pınar Dilek önceki gün Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlendi.

29 Nisan Cuma günü Tarkan'ın Tarabya’daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen törene çiftin aile yakınları katıldı.

Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin düğün törenini önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi.

Tarkan beş yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek’le evleneceğini Kıbrıs’taki yılbaşı konserinin ardından açıklamıştı. Tarkan’ın “Pınar’la huzurlu bir ilişkim var. Kısmet olursa 2016’da evleneceğim” sözleri basında yankı uyandırmıştı.

TARKAN'IN EŞİ PINAR DİLEK KİMDİR?

Tarkan'ın gönlünü çalan ve onu nikah masasına oturtan güzel Pınar Dilek 1986 Almanya doğumlu. Pınar Dilek'in annesi Elazığ, babası ise Şanlıurfalı.

Esmer güzeli olan Pınar Dilek'in boyu ise 1.57. 30 yaşında olan Pınar Dilek iletişim sektöründe çalışıyor.