BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
MAGAZİN

Tarkan Atatürk için söyledi twitterde rekor kırdı

Ünlü Sanatçı Tarkan ise, sosyal medya hesabından Atatürk için söylediği şarkıyı paylaştı. Tarkan Atatürk için söyledği şarkı sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 79. ölüm yıl dönümde pek çok ünlü isim sevgisini, saygısını belirtirken Tarkan da Zeki Müren'in 'Ah Bu Gönül Arzu Eder Seni' şarkısını seslendirdi.

Ünlü isimler de sosyal medya hesaplarında birbiri ardında 10 Kasım mesajları yayınladılar. Pınar Altuğ'dan Emre Karayel'e, Nilüfer'den Arzum Onan'a kadar çok sayıda isim Atatürk'e olan özlemlerini duygusal mesajlarla dile getirdiler..

Bu anlamlı gün için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Tarkan, '10 Kasım'a özel şarkı seslendirdi. Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği 'Kırmızı Gülün Alı Var' şarkısını seslendiren Tarkan, paylaşımını da saat 09.03 geçe yaptı.

Tarkan Tevetoğlu Kimdir?

Tarkan 1972 yılının Ekim ayında aslen Rizeli bir ailenin oğlu olarak Almanya’da dünyaya geldi. 15 yaşına kadar Almanya’da yaşamaya devam etti ve daha sonra ailesiyle beraber Türkiye’ye yerleşti. Henüz 13 yaşındayken babasının isteğiyle beraber müzik eğitimi almaya başladı. İlk albümünü 20 yaşındayken çıkardı. 22 yaşındayken Sezen Aksu’nun da yardımıyla ikinci bir albüm çıkardı. Albüm o dönem satış rekorları kırdı. Kısa zamanda ülke çapında hızla tanınmaya ve konuşulmaya başladı.

1994 tarihinde çıkardığı ”Aa Acayipsin” albümü Avrupa ülkelerinde 1 milyona yakın sattı. 2003 yılındaysa ”Dudu” adlı albümü Rusya’da 900 binden fazla satış rakamına ulaştı. Bu hızla çıkışı aynı zamanda reklam tekliflerini de beraberinde getirdi. 2001’de Pepsi, 2004 Opet, 2006 Avea olmak üzere daha birçok reklam şirketinin marka yüzü oldu. Uzun süredir yeni albümü için hazırlık yapan Tarkan, 5 Mayıs 2016 tarihinde Pınar Dilek ile evlendi.

Sitene Ekle