BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,18
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Tarık Akan'ın ölümünden bir yıl sonra kitabıyla anılacak

Yeşilçam oyuncusu Tarık Akan, ölümünden bir yıl sonra 'Tarık Akan Ülkemin Gülen Yüzü' isimli kitapla anılacak. Kitapta Tarık Akan'ın hayatı, sineması, eğitimciliği, dostlarının kendisiyle ilgili düşünceleri ve fotoğraflar yer alıyor.

Abone ol

Yeşilçam oyuncusu Tarık Akan, ölümünden bir yıl sonra 'Tarık Akan Ülkemin Gülen Yüzü' isimli kitapla anılacak. Kitapta Tarık Akan'ın hayatı, sineması, eğitimciliği, dostlarının kendisiyle ilgili düşünceleri ve fotoğraflar yer alıyor.

Tarık Akan, vefatının birinci yılında Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı adına Kıymet Coşkun tarafından hazırlanan ‘Tarık Akan Ülkemin Gülen Yüzü' kitabıyla anıldı.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Akan için Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı'nda gerçekleşen törene Rutkay Aziz, Nur Sürer, Dilek Dündar, Gülsün Kaya, Şeref Gür, Şükran Somer, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Kültür Müdürü Filiz Coşkun, Sarp Kuray, Numan Çakır, Zerrin Güven gibi isimler katıldı. 

Akan'ın dostları, efsane isimle ilgili anılarını paylaşırken, hazırlanan kitaba dair de düşüncelerini paylaştı.

Etkinlikte Çellistanbul grubundan Melih Kara ile Murat Berk, Tarık Akan'ın sevdiği müziklerden oluşan bir dinleti sundular.