BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.431,82
HABER /  DÜNYA

Tarftardan alkışlanacak hareket

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında, Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi iki kulübün taraftarları dostluk ...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında, Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi iki kulübün taraftarları dostluk yemeğinde bir araya gelerek fair-play mesajları verdi.
Trabzonspor ile Bursaspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesi, iki kulüp taraftarları bir araya geldi. Trabzonlu Gençler Başkanı Mehmet Fındıkçı, Bursaspor Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan ve beraberindekilere akşam yemeği verdi. Fındıkçı, iki kulüp arasında artık dostluğun devam etmesini istediklerini belirterek, "Biz oraya gittiğimizde rahat rahat Bursayı, onlar da buraya geldiklerinde rahat rahat Trabzon’u gezmelerini istiyoruz. Polis’in bizi kafeslere kapatıp terörist muamelesi yapmasından bıktık artık. Biz hepimiz Türk’üz ve insanız. Hepimiz anlaşabiliriz. Taraftar olayını devlet sıkıyor gibi geliyor bana. Bizi bize bıraksalar daha rahat hareket edebiliriz. İnşallah güzel bir maç olur" dedi.
Bursaspor Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan ise maç öncesi güzel dostlukların kurulduğunu ifade ederek, "Trabzonlu arkadaşlarımız bizi çok iyi ağırladılar, çok iyi karşıladılar. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Maça gelince iyi oynayanın kazanmasını istiyoruz. Tabi biz kazanırsak çok mutlu oluruz. Çünkü 3 puana ihtiyacımız var. Trabzon’a Avrupa’da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)