BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,24
HABER /  GÜNCEL

Taraf gazetesinde şok gelişme!

Geçtiğimiz pazartesi günü Spor Servisi'nin toplu olarak istifa ettiği Taraf Gazetesi'nde şok gelişmeler yaşandı.

Abone ol

Geçtiğimiz Pazartesi günü Taraf Gazetesi spor servisinin toplu istifasının ardından Salı günü toplantı yapan Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan; ağır hakaretler edip "Hiçbir işe yaramıyorsunuz" diyerek gazetenin yazı işlerini fesh etti.

Yazı işlerinde sessizce kendilerine yönelik suçlamaların ardından Genel Koordinatör Mustafa Cesur binayı terk etti. Yaklaşık dört gündür gazetede yazı işleri toplantısı yapılmadığı öğrenilirken, Kerem Altan'ın her gün 2 spor sayfası yaptığı, Yayın Koordinatörü ve köşe yazarı Yıldıray Oğur'un dış haberler servisine yardım ettiği, köşe yazarı ve Yazı İşleri Müdürü Kurtuluş Tayiz'in ise Diyarbakır'a gittiği belirtildi. Politika servisinin başında bulunan Yazı İşleri Müdürü Şahin Bayar'ın ise görevine devam ettiği öğrenildi. Genel Yayın Yönetmeni Yasemin Çongar'ın Genel Koordinatör Mustafa Cesur'u geri dönmesi için ikna etmeye çalıştığı ama dört gündür işe gitmeyen Cesur'un dönmemekte kararlı olduğu belirtiliyor.

Gazetenin sabah toplantılarını ise Ahmet Altan'ın servis şefleriyle yaptığı da gelen duyumlar arasında...

KÜNYEDEN 4 İSİM NEDEN ÇIAKRILDI

Bugün yayımlanan Taraf Gazetesi'nin künyesinde bazı isimlerin çıkartılması ise dikkat çekti. Ancak künyeden ismi çıkartılanların işten ayrılmadığı öğrenildi. Genel Koordinatör Mustafa Cesur'un, Yazı İşleri Müdürü Kerem Altan'ın, Yurt Haber Müdürü Oktay Özilhan ile Dış Haberler Şefi Zeynep Nuhoğlu'nun sigortasız çalıştıkları ve denetlemelerde sorun çıkmaması için isimlerinin künyeden çıkartıldığı iddia edildi.

Uzun zamandır maaş ödemeleri konusunda sıkıntı çeken Taraf çalışanlarının ise gelişmeleri endişeyle takip ettikleri ifade edildi.