BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.405,61
HABER /  MAGAZİN

Tan Taşçı instagram'dan kimi taciz etti işin aslı çıktı bakın ne?

Sevilen şarkısı Tan Taşçı'nın adı bu kez instagram'dan taciz haberleri ile gündeme geldi. Diş doktoru Pelin Elecik'i taciz ettiği iddia edilen Taş Taşçı haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Pelin Elecik ise yazışmaları ifşa edip isyan etti. Peki adı taciz iddialarına karışan Tan Taşçı kim, kaç yaşında?

Abone ol

Sevilen ve performansı ile tam not alan şarkıcı Tan Taşçı'nın şu sıralar başı sahte haberler ile belada. İddiaya göre Tan Taşçı Danimarka'dan Bodrum'a tatil yapmak için gelen diş doktoru Pelin Elecik'i instagram'dan taciz etmiş ve birliktelik teklifi etmişti. Bu haberler magazin basınına sızınca Tan Taşçı'dan açıklama geldi ve Taşçı, haberler hakkında yalan ve asılsız dedi. 
 
PELİN ELECİK MESAJLARI YAYIMLADI: Başarılı popçu Tan Taşçı'nın diş hekimliği yapan Pelin Elecik'i sosyal medya üzerinden taciz ettiği iddiası magazin gündemini sarsmıştı. Elecik, Tan Taşçı'nın kendisini özel mesajlarla rahatsız ettiğini söylemiş, söz konusu mesajı Instagram hesabından yayınlamıştı.

İddia edilen mesaj
Ünlü popçudan hakkında çıkan iddialarla ilgili jet yanıt geldi. Twetter hesabından sert açıklamalarda bulunan Taşçı ortaya atılan taciz iddialarıyla ilgili bu haberlere itibar edilmemesini, atılan mesajın sahte hesap üzerinden yazıldığını söyledi.

"ARKADAŞLAR LÜTFEN PRİM VERMEYELİM"

Taşçı, "Arkadaşlar lütfen prim verip amaçlarına ulaştırmayalım ! Birileri "photoshop" kullanarak basit bir haber yapmış birileride bunu ekrana taşımış fakat, Avukatım devreye girdi umarım altından kalkabilirler bana yapmaya çalıştıkları bu kötülüğün !!! Hesap sorucam

TAN TAŞÇI KİMDİR: Tan Taşçı, ya da bilinen adıyla Tan, 30 Ekim 1981 tarihinde Hannover Hildesheim'de dünyaya geldi. Selma ve Yusuf Taşçı´nın küçük oğlu olan Tan, ilkokula Ankara Arı Koleji'nde başladı. Lise eğitimini ise Rauf Denktaş Lisesi'nde tamamladıktan sonra polifonik korolarda uzun süre şarkı söyledi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Korosuna katıldı. Bunun yanında şan dersleri de aldı.

Daha sonra, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan bölümüne geçti. Aynı zamanda halk müziği, sanat müziği gibi çeşitli korolarda ve devlet operasında görev aldı. Sahne dersleri de alan Tan, "Mürüvetsiz Mürüvet" adlı Türk filminde Türk sinemasının Sultanı Türkân Şoray ile rol aldı. Öğrencilik yıllarında da birçok gece kulübünde ve organizasyonlarda sahne alan Tan, 13 Mayıs 2005'te tümü kendi bestelerinden oluşan "Rica Ederim" adlı ilk albümünü çıkardı ve bu albümden yayınladığı slow parçalarla adını duyurdu.

İki yıl süren ilk albüm promosyonunun ardından, Tan 2. albümü "Sözümü Tutamadım"ı Erol Köse imzasıyla sevenlerinin beğenisine sundu. Kendi şarkılarının yanında bir de Sezen Aksu ve unutulmaz besteci söz yazarı Onno Tunç eseri "Geçer"e de albümünde yer verdi.

24 Mayıs 2008 tarihinde "Yıldızlar Da Kayar" isimli sözü ve müziği Ferdi Tayfur'a ait olan şarkıyı yeniden yorumladı. 1 Haziran 2009'da ise "İşaret" adlı 4. albümünü çıkardı ve bu albümde de yine Ferdi Tayfur'a ait olan "Sanma Ki" adlı şarkıyı yorumladı.

Sanatçı 2010 yılında Taş Yürek adlı 5. albümünü, 2011 yılında Serdar Ortaç'la beraber seslendirdiği Benim Gibi Olmayacak adlı single yayınlandı. Tan 2012 yılında "İlk" adını taşıyan albümünü müzik severlerin beğenisine sundu.