BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15

Tam bir zengin işi geceliği 19 bin dolar!

Tam bir zengin işi geceliği 19 bin dolar!

Dünya liderlerinden tutunda hollwood yıldızlarına kadar bir çok tanınmış ismin ağırlandığı otellerin kral dairelerinin fiyatları dudak uçuklatıyor. Bir gece konaklama ücretinin 19 bin dolar olduğu Antalya'nın lüks otelleri birçok dev organizasyona da ev sahipliği yapıyor.

Tam bir zengin işi geceliği 19 bin dolar!

Antalya'da, yaz aylarında geceliği 20-25 liraya tatil imkanı kadar, geceliği binlerce euro ve dolara tatil de mümkün. Dünya liderlerinden Hollywood yıldızlarına birçok ünlü ismin ağırlandığı kral daireleri ve süperlüks villaların gecelik fiyatları, 650 euro'dan başlayıp 19 bin dolara kadar çıkıyor. Dünyada 'Her şey Dahil Turizm' şekliyle öne çıkan ve yılda 10-15 milyon yabancı turistin ağırlandığı Antalya'da her bütçeye göre tatil imkanı var.

Tam bir zengin işi geceliği 19 bin dolar!

Çadırda tatilden ultralüks villalara kadar geniş bir konsepte sahip kentte, bu yıl 14 milyonu yabancı 18 milyona yakın ziyaretçi hedefleniyor. 2 milyonun üzerindeki nüfusuyla 20 milyon kişilik hareketin beklendiği kent, G20 Liderler Zirvesi, Expo 2016, NATO Zirvesi gibi uluslararası dev organizasyonlara ev sahipliğinin yanı sıra, her yıl binlerce kongre, futbol takımlarının hazırlık kampları gibi alternatifler de sunuyor

Tam bir zengin işi geceliği 19 bin dolar!

DÜNYA LİDERLERİ KALDI: Antalya; Obama, Putin, Merkel gibi dünya liderlerinin yanı sıra, Rus milyarder Roman Abramoviç, Hollywood yıldızları Monica Belluci, Sharon Stone, Mariah Carey, Richard Gere ve Tom Jones, Paris Hilton, birçok ülkeden siyaset, iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin konakladığı ultralüks kral daireleri ve villalarıyla da öne çıkıyor. Kundu, Kemerağzı, Belek, Kemer ve Side gibi tatil yörelerindeki 5 yıldızlı otellerin villa ve kral dairelerindeki tatillerin gecelik fiyatı ise 650 euro'dan başlayıp 19 bin dolar, 16 bin euro gibi fiyatlara ulaşıyor.

Tam bir zengin işi geceliği 19 bin dolar!

HELİKOPTERLE TRANSFER: VIP villalarda müşteriye 24 saat hizmet veren özel kahya tahsis ediliyor. Ayrıca özel oda servisi, sauna, Türk Hamamı, SPA, sinema salonu, özel açık havuz, özel yatak odaları bulunuyor. Bu tip villaların banyo duvarlarının bir kısmı ve armatürleri de altın kaplama ve camları kurşun geçirmez. Tesisin her yerinde ayrıcalık tanınan villa müşterisi, plajda da kendisine ayrılan özel iskeleden denize giriyor. Arap şeyhleri, Hollywood yıldızları, ünlü sporcular, iş adamları ve devlet başkanlarına hizmet veren bu villa ve kral dairelerinin müşterileri havalimanından lüks otomobiller veya helikopterle otele transfer ediliyor.