BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.292,95
HABER /  MAGAZİN

Talat Bulut'un eşi kimdir kızı Hazal Bulut ve taciz suçlaması

Yasak Elma dizisi asistanı Özge Şimşek, Talat Bulut tacizle suçladı. Peki Talat Bulut'un eşi Pınar Afşar ve kızı Hazal kimdir? Talat Bulut aslen nereli ve kaç yaşında? İşte Talat Bulut hakkında merak edilenler;

Abone ol

Talat Bulut aslen Karslı. 23 Mart 1956 yılında Sarıkamış'ta doğan Talat Bulut bugünlerde oynadığı Yasak Elma dizisindeki taciz iddiasi ile gündemde. Dizinin setinde asistan olarak çalışan 19 yaşındaki Özge Şimşek ünlü oyuncunun tacizine uğradığını söyledi. Hande Ataizi de rol aldığı bir dizide benzer bir taciz yaşadığını açıkladı.

Peki Talat Bulut kimdir kızı ve eşi hakkında neler biliniyor? İşte Talat Bulut hakkında merak edilenler;

Talat Bulut'ın kızının ismi Hazal Bulut. Müziğe düşkün olan Hazal Bulut şu anda Amerika'da eğitim alıyor. Michigan State Üniversitesinde öğrenci olan Hazal Bulut babasıyla yakın bir diyaloğa sahip. Talat Bulut kızı Türkiye'ye geldiğinde onunla rap yapıp halay çekerken olan görüntülerini instagramdan paylaşmıştı;

Talat Bulut'un eşi kimdir: Talat Bulut ünlü tiyatro sanatçısı Esin Afşar ile Kerim Afşar’ın kızı Pınar Afşar (Bulut) ile evli. Talat Bulut ile karısı Pınar Afşar'ın tek kızları olan Hazal 1996 yılında dünyaya geldi. Talat Bulut'un başka çocuğu bulunmuyor.

Talat Bulut'un eğitimi ve sanat geçmişim : Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümü yarıda bırakan Talat Bulut, 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Dimitrov adlı oyunla sahneye çıktı. Türkân Şoray'ın teşvikiyle kamera karşısına geçen Talat Bulut, Hazal filmiyle sinemaya adım attı. Talat Bulut'un geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı'dır.

SAHİP OLDUĞU ÖDÜLLER : 7. Ankara Film Festivali - 1995, En İyi Erkek Oyuncu, Manisa Tarzanı
1. Ankara Film Festivali - 1988, En İyi Erkek Oyuncu, Herşeye Rağmen
20. Antalya Film Festivali - 1983, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Derman
37. Antalya Film Festivali - 2000, En İyi Erkek Oyuncu, Melekler Evi
22. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2000, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Abuzer Kadayıf

YASAK ELMA'DAKİ TACİZ SUÇLAMASI NEDİR? : Talut Bulut rol aldığı Yasak Elma dizisinde set asistanı olarak çalışan Özge Şimşek'i taciz etmekle suçlanıyor. 19 yaşındaki Özge Şimşek, yaşadıklarını şöyle anlattı:
-'Talat Bulut'un kravatını düzeltecektim, 'Gel, arka tarafta bakalım' dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var. Dava açacağım şahitlerimle. Maddi-manevi tazminat davası değil ceza davası açacağım. Yaptıkları cezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın.'

Özge Şimşek, oyuncunun menajerinin uzlaşmak istediğini ama kendisinin kabul etmediğini de söyledi.

DİZİNİN YAPIMCISI NE DEDİ?: Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ise "Bu olayla ilgili eğer savcılık davaya ve soruşturmaya karar verirse Talat Bulut'la sözleşmeyi feshedeceğim. Yargı sürecini bekleyeceğiz" dedi.

TALAT BULUT NE DİYOR? : Yaşananların ardından Talat Bulut'un avukatı yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:
-"Müvekkilim Talat Bulut hakkında bir kaç gündür sosyal medyada ve bu gün diğer medya organlarında ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır. Talat Bulut 42 yıl boyunca sanat hayatını saygın bir şekilde sürdürmüş ve toplumsal konulara duyarlılığı ile de sevenlerinin takdirini kazanmış, oldukça sevilen bir sanatçıdır. Bir genç kız babası olan müvekkilim toplumun hassas olduğu bir konuda zan altında bırakılmış, toplum önündeki itibarı zedelenmeye çalışılmıştır. Müvekkilim hakkındaki tüm iddiaları reddetmekle beraber konunun ilgili tarafına karşı yasal başvuru hakkımızı derhal kullanacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz."