BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,55

Talat Bulut kızı Hazal Bulut kaç yaşında

Talat Bulut aslen nereli 3 kez evlenip boşandığı söylenen eski eşi Pınar Afşar hangi ünlü tiyatrocunun kızıdır? Talat Bulut'un kızı Hazal Bulut kaç yaşında? İşte Talat Bulut'un yaşam biyografisi;

Talat Bulut aslen Karslı. 23 Mart 1956 yılında Sarıkamış'ta doğan Talat Bulut üniversiteyi yarıda bırakan tiyatroya geçti.

Talat Bulut'un eski eşi kimdir: Talat Bulut ünlü tiyatro sanatçısı Esin Afşar ile Kerim Afşar’ın kızı Pınar Afşar (Bulut) ile evli. Talat Bulut ile karısı Pınar Afşar'ın tek kızları olan Hazal 1996 yılında dünyaya geldi. Talat Bulut'un başka çocuğu bulunmuyor.

Talat Bulut'un kızı Hazal Bulut : Müziğe düşkün olan Hazal Bulut şu anda Amerika'da eğitim alıyor. Michigan State Üniversitesinde öğrenci olan Hazal Bulut babasıyla yakın bir diyaloğa sahip.

Talat Bulut'un eğitimi ve sanat geçmişi: Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümü yarıda bırakan Talat Bulut, 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Dimitrov adlı oyunla sahneye çıktı. Türkân Şoray'ın teşvikiyle kamera karşısına geçen Talat Bulut, Hazal filmiyle sinemaya adım attı. Talat Bulut'un geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı'dır.

talat bulut

SAHİP OLDUĞU ÖDÜLLER : 7. Ankara Film Festivali - 1995, En İyi Erkek Oyuncu, Manisa Tarzanı
1. Ankara Film Festivali - 1988, En İyi Erkek Oyuncu, Herşeye Rağmen
20. Antalya Film Festivali - 1983, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Derman
37. Antalya Film Festivali - 2000, En İyi Erkek Oyuncu, Melekler Evi
22. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2000, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Abuzer Kadayıf

YASAK ELMA'DAKİ TACİZ SUÇLAMASI NEDİR? : Talut Bulut rol aldığı Yasak Elma dizisinde set asistanı olarak çalışan Özge Şimşek'i taciz etmekle suçlanıyor. 19 yaşındaki Özge Şimşek, yaşadıklarını şöyle anlattı:
-'Talat Bulut'un kravatını düzeltecektim, 'Gel, arka tarafta bakalım' dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var. Dava açacağım şahitlerimle. Maddi-manevi tazminat davası değil ceza davası açacağım. Yaptıkları cezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın.'