BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00
HABER /  DÜNYA

Talabani dedikodusu gerçek mi?

Kalp krizi geçirildikten sonra tedavi için Almanya'ya götürülen Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin öldüğü iddia edildi.

Abone ol

CELAL TALABANİ HASTANELİK OLDU


Celal Talabani, Maliki ile yaptığı görüşmenin ardından beyin kanaması geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. (DEVAMINI OKU)

CELAL TALABANİ'NİN UNUTULMAZ FOTOĞRAFI

celal-talabani-fotoğraf.jpg

TALABANİ'NİN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ SON BİLGİ

Celal Talabani'nin felç geçirdiği iddiaları ortalığı sarmıştı. Doktorlar bu konuda hala ayrıntılı bilgi vermedi. Talabani, ileri tedavi için Almanya'ya götürüldü. (DEVAMINI OKU)

Geçen ay kalp krizi geçirdikten sonra Almanya'nın başkenti Berlin'de tedavi altına alınan Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin klinik olarak öldüğü iddia edildi.

Bu kez iddiayı dile getiren Fransa'nın en etkin gazetesi oldu.

BİZE GELDİĞİNDE İYİLEŞEMEYECEK KADAR HASTAYDI

Fransız Le Figaro gazetesi, Kürt kaynaklara dayandırdığı haberinde 79 yaşındaki Talabani'nin klinik olarak öldüğünü yazdı.

Gazete, doktorların Talabani için "Bize geldiğinde iyileşemeyecek kadar hastaydı" dediklerini de aktardı. Ancak iddialar resmi makamlarca henüz doğrulanmadı. Celal Talabani, üç hafta önce kalp krizi geçirdikten sonra tedavi için Almanya'ya götürülmüştü.

AÇIKLAYAN DOKTOR KOVULMUŞTU

Celal Talabani'nin ölümüyle ilgili buna benzer iddia yılbaşından önce de ortaya atılmıştı. Talabani'nin tedavi gördüğü Charite Hastanesi'ndeki doktor Şafak Ali Nofal "klinik olarak öldüğünü" söyleyince işinden olmuştu.

Talabani'nin ölümünün açıklanması için yılbaşının geçmesinin beklendiği söylenmişti. Fransız Gazetesi'nin bu iddiası yaklaşık 2 hafta önce gündeme gelen o söylentiyi doğruluyor.