BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52
GÜNCEL

Taksim'de skandal görüntü! Yürüyen kadına saldırdı

Kadına şiddet ve saldırı vakaları azalmadan devam ediyor. Bu kez İstanbul Beyoğlu'nda bir kadına güpegündüz saldırıldı. Saldırgan, arkadaşlarıyla yolda yürüyen kadının bir anda üzerine atladı. Neyse ki sivil polisler de o noktadaydı. O anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Türkiye'de kadına şiddet ve saldırı vakaları azalmadan devam ediyor. İstanbul Beyoğlu'nda bir kadına güpegündüz saldırılırken, saldırgan, arkadaşları ile birlikte yolda yürüyen bir kadının üzerine atladı. Sivil polislerin olay anında yakınlarda bulunması sayesinde saldırgan kısa sürede yakalanırken, karakola götürülen ve ardından mahkemeye çıkarılan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

31 Mayıs'ta Beyoğlu'nda güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yabancı uyruklu genç bir kadın, arkadaşlarıyla birlikte kaldırımda yürüyor. Ardından önlerinden gelen Mustafa Arslan adlı saldırgan, bir anda genç kadının üzerine atlıyor. Genç kadının yanındaki 2 arkadaşı onu kurtarmak için hemen müdahale ediyor. O esnada yanlarından geçen 2 sivil polis de olaya dahil olup kadını saldırganın elinden kurtarıyor.

Olayın ardından genç kadın, Mustafa Arslan adlı saldırgandan şikayetçi oldu. Mahkemeye çıkarılan saldırgan, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Sitene Ekle
Etiketler