BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
HABER /  GÜNCEL

Taksim metrosunda intihar şoku! Seferler durdu!

İstanbul Taksim metro istasyonunda dün bir kişi hareket halindeki metronun önüne atladı. Yaralı olarak kurtarılan şahıs hastaneye kaldırılırken, seferler bir süreliğine durduruldu.

Abone ol

İstanbul'da Taksim metro istasyonunda bir kişinin hareket halindeki metronun önüne atlaması nedeniyle seferler durduruldu. Bir süre Şişli-Yenikapı seferleri yapılamadı. 

Taksim metro istasyonu’nda hayatına son vermek istediği belirtilen bir kişi hareket halindeki metronun önüne atladı. Olay nedeniyle seferler durduruldu. İstasyona polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YOLCULAR BOŞALTILDI

Metro istasyonundaki yolcuların boşaltılması sırasında olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri çalışmaya başladı. İlk etapta raylara atlayarak hayatını kaybettiği bildirilen kişi yaralı olarak metrodan çıkarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YARALI KURTARILDI

İstasyona gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 30 dakikalık çalışma sonucu Metin Y.'yi sıkıştığı rayların arasından kurtardı. Başından ve omzundan yaralandığı belirlenen Metin Y., ambulansla Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Metin Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'BUNALIMA GİRDİĞİ' İDDİASI

Metin Y.'nin kısmi görme engelli olduğu belirtilirken, bir süre önce kız arkadaşından ayrıldığı ve bu nedenle girdiği bunalım sonucu intihar etmeye kalkıştığı öne sürüldü.

METRO SEFERLERİ AKSADI

İntihar girişimi nedeniyle Taksim Metro İstasyonu'nda metro seferleri durduruldu. Metro seferleri, 40 dakika boyunca Hacıosman - Mecidiyeköy istasyonları arasında yapıldı. Aksayan seferler, Metin Y.'nin kurtarılmasıyla dün saat 18.40 itibariyle yeniden normale döndü.