BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,27
HABER /  DÜNYA

Taksici cinayeti

Diyarbakır’da dün gece kimliği belirsiz iki kişi tarafından kaçırılan taksicinin cesedi boş bir arazide bıçaklanmış bir şekilde bulundu. <br...

Abone ol

Diyarbakır’da dün gece kimliği belirsiz iki kişi tarafından kaçırılan taksicinin cesedi boş bir arazide bıçaklanmış bir şekilde bulundu.
Bağlar ilçesinde taksicilik yapan Ekrem Kurt (50), iddiaya göre, iki kişi, kendisine, arabalarının olduğunu fakat ehliyet olmadığından dolayı kullanmadığını ve onları bir yere kadar bırakmaları konusunda istekte bulundu. Bunun üzere Kurt, iki kişiyi arabalarını kullanarak, onları gitmek istedikleri yere götürdü. Kendisinden bir daha haber alınamayan Kurt’un cesedi, bugün Şehitlik semtinde yapılan bir ihbarla bulundu. İhbarı yapılan bölgeye giden Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürü Amirliği ekipleri, Kurt’un bıçaklanmış cesedine rastladı. Olay yerinde geniş çaplı inceleme çalışmaları yapan polis ekipleri, Kurt’u kaçıp öldürülenlerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Kurt’un cesedi otopsi yapılmak üzere, Diyarbakır Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)