BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.491,31
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Taksi için durağı aradı karşısına Soylu çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Ortahisar ilçesinde dolmuş ve taksici esnafını ziyaret etti. 

Abone ol

Referandum çalışmaları kapsamında Trabzon'ı ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vatandaş ve esnafla sohbet etti. Soylu, Akçaabat ilçesindeki programın ardından Ortahisar ilçesinde Beşirli Mahallesi'ni ziyaret etti.

Bakan Soylu, burada bir dolmuş durağına gelerek, esnafa bereketli işler temennisinde bulundu. Soylu çevredeki vatandaşlarla da sohbet etti.  Süleyman Soylu daha sonra bir taksi durağını ziyaret etti, bu sırada durağın telefonu çaldı. 

Telefonu AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta açarak, "Sevgili kardeşim ben AK Parti Trabzon Milletvekili Muhabbet Balta, şu anda burada kimse yok ama size yardımcı olayım, nereye taksi istiyorsunuz?" dedi.

Müşterinin adını ve adresini alan Balta, "Şimdi ben arkadaşlarıma söyleyeceğim, Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da size selamları var, şimdi telefonu veriyorum." diye konuştu.

Telefonu alan Süleyman Soylu, vatandaşın hatırını sorarak, "Allah kolaylık versin, buraya geldik senin telefonunla da karşılaştık, çok memnun olduk. Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz. Böyle nasip oldu, ev halkına çok hürmetlerimizi iletiyoruz" ifadesini kullandı. 

Bakan Soylu telefonu kapadıktan sonra taksici esnafıyla sohbet etti.

Soylu'ya ziyarette, İçişleri Bakanlığı Müşaviri Ali Faik Hacıoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,  Adnan Günnar, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi de eşlik etti.