BIST 9.120
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,20
HABER /  GÜNCEL

Takım elbiseli adam bakın kim çıktı?

Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Orhan Övet'in saldırıdan önce tokalaştığı kişi MHP Elmadağ belediye başkan adayı Aytaç Özel çıktı.

Abone ol

ANKARA'da dün herkes bu sorunun yanıtını aradı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu yumruklayan Orhan Övet'in kameralara yansıyan tokalaşmasındaki 'takım elbiseli kim'?

Bu sorunun yanıtı cevaplandı. Söz konusu kişi MHP Elmadağ Belediye Başkan adayı Aytaç Özel çıktı.

Peki Aytaç Özel, saldırgan Orhan Övet'i tanıyor muydu? Özel haberleri görünce yazılı bir açıklama yaparak durumu izah etti.

Özel, açıklamasında şunları kaydetti:

ZAN ALTINDA BIRAKILDIM

"8 Nisan 2014 tarihinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı gerçekleştiren şahsın, aynı gün MHP grup toplantısından çıktığımız esnada yanıma gelerek selam verdiği, sonrasında ise tokalaşmak suretiyle yanımdan ayrıldığına dair görüntüler yer almış olup, bu yayınlarda şahsım zan altında bırakıldığından bu açıklamayı yapma zorunluluğumuz doğmuştur.

HERHANGİ BİR VATANDAŞ OLARAK SELAM VERMİŞ

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi Elmadağ belediye başkan adayı idim. Partimizin grup toplantısından çıktığımız esnada, görüntülerde yer alan şahıs herhangi bir vatandaş olarak yanıma gelerek selam vermiş, kısa bir süre sonra da tokalaşarak yanımdan ayrılmıştır. Sonradan edindiğim bilgilere göre, şahsın bizim seçim bölgemizde ikamet ettiği ve başka bir partinin üyesi olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım.

Buradan açıkça belirtmek istiyorum ki: CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu menfur saldırıyı gerçekleştiren şahsı hiçbir şekilde tanımadığım gibi, yapılan saldırıyı da şiddetle kınıyorum."

MHP'Lİ VURAL: TOKALAŞTIĞI KİŞİ MHP DEĞİLDİR

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ise dün yaptığı açıklamada ''Planlı, planlanmış bir olay. AKP'li birinin MHP ile ilgisi yoktur. Hangi amaçla gelmiştir açık ve nettir. Girerken bıraktığı cep telefonu var neden çıkamamıştır?'' diye sordu.

ORHAN ÖVET'İN MECLİS'TEKİ O TOKALAŞMA ANININ GÖRÜNTÜSÜ (TIKLA İZLE)

orhan-övetin-mecliste-tokalaştiği-takim-elbiseli.jpg