BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.508,61
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Takdir ve teşekkür hesaplama e okul giriş nasıl yapılır?

Takdir ve teşekkür hesaplama nasıl yapılır okulların kapanmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci takdir veya teşekkür alıp almadığını merak ediyor. E okul'a giriş yapan öğrenciler takdir ve teşekkür hesaplaması yapabiliyor.

Abone ol

19 Ocak 2018'de okullar yarı yıl tatiline girecek. 15 tatilin gelmesiyle birlikte öğrenciler takdir veya teşekkür hesaplanmasını merak ediyor. E okul üzerinden notların öğrenen öğrenciler takdir ve teşekkür hesaplaması yapıyor.

E-Okul sistemi ile veliler, öğrencilerinin durumlarını takip edebilirler. E-Okul üzerinden; devamsızlık bilgisi, not bilgisi, proje notları, dönem sonunda alınan belgeler ve yıl sonu başarı puanı gibi bilgilere erişim sağlanabilir. Bilgilerin görülmesi için E-Okul VBS girişi yapılması yeterlidir. Aynı zamanda e okul üzerinden takdir ve teşekkür belgesi de görülebilecek.

TAKDİR VE TEŞEKKÜR HESAPLAMA NASIL YAPILIR? Takdir-teşekkür hesaplama, E-Okul üzerinden yapılabilir. Hesaplamanın yapılabilmesi için, öğretmenler tarafından öğrencilerin tüm ders notlarının sisteme girilmiş olması gerekir. Not girişleri yapıldıktan sonra, yıl sonu başarı puanı kontrol edilir. Yıl sonu başarı puanı, öğrencinin hangi belgeyi alacağını belirler. Yıl sonu başarı puanı; 70,00 - 84,99 aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 - 100 aralığında olanlar da takdir belgesi almaya hak kazanır.