BIST 9.530
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.479,12

Tahir Elçi ve Trabzonspor'un yüzünü kızartan Sadi Hoca!

Bakıyorum, Gökhan Gönül'e lanlı, lunlu konuşmalar. Bunu yapan Trabzonspor'un hocası... Bunu yapan, bu ülkenin sporuna hizmet eden bir kişi. Bunu yapan, tüm sporculara örnek olması gereken bir spor adamı..

Tahir Elçi, boyunu aşan bir laf etti diye, "PKK elçisi" ilan ettik, neredeyse kodese atacaktık. Balyoz ve Ergenekon'da yaşamını yitirenler gibi, Tahir Elçi'ye de ölümü tattıracaktık!

"Öldürülsün" diye hedef yaptığımız Elçi, çok geçmeden Diyarbakır'da öldürüldü. 

Kalleşçe öldürüldü... 

Alçakça öldürüldü... 

Tahir Elçi'nin ardından yazılacak çok şey var. 

Ve fakat... 

Diyorlar ki: "Erdem Gül serbest kalsın Can Dündar tutuklu olsun!" Ne ayıp.. Ne çirkin bir teklif! Ben de diyorum ki: Ne Can, ne Erdem, ne de başka bir gazeteci tutuklu olmasın!

 "Lanet olsun!" demek meramımızı anlatmaya yeter mi bilmiyorum. 

Ah keşke, gittikten sonra ah vah etmesek. 

Ah keşke, ölüme sürükledikten sonra "yazık oldu" palavrasının arkasına sığınmasak. 

Aykırı olsa da, görüşünü söyleyebilene ölüm fermanı vermesek keşke... 

Tahir Elçi'ye rahmet, ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum.

Elçi'nin evlatlarını babasız bırakan o kahpe kurşunun sahiplerine de bir kez daha lanet okuyorum.

Trabzonspor'a yakışmayan hareketler

 Fenerbahçe-Trabzon maçı leri dün gece oynandı ve 2-0 bitti. Maç bitti, sevinen sevindi, üzülen üzüldü. Artık geriye dönüp bakmanın bir anlamı yok!

Tahir Elçi'nin arkadasından yazılacakları şurada değilde farklı bir yazıda derinlemesine değinmek gerek. Kimse bir çırpıda hedef yapılmamalı. Kahpe kurşunlarla öldürülmemeli.

Olmamalı...  

Bakıyorum, Gökhan Gönül'e lanlı, lunlu konuşmalar. Bunu yapan Trabzonspor'un hocası... Bunu yapan, bu ülkenin sporuna hizmet eden bir kişi. Bunu yapan, tüm sporculara örnek olması gereken bir spor adamı.. 

"Sen karışma lan!" diyor Gökhan'a... 

Ah be Hocam... 

Ah be Sadi Tekelioğlu... 

Meral Akşener beni yanılttı. Sorduklarında, "İyidir, hoştur ama... " diye başlardım konuşmama.. Ve Akşener'in cesaret edip Bahçeli'nin karşısına dikilemeyeceğinden dem vurmuşum. Yanılttığım kişilerden özür diliyorum. Akşener'den de helallik isterim. Ona haksız yere yüklendiğim için...

Ne yapsaydı Gökhan, Haccetepe'de mıhlanıp kalsa mıydı? Fenerbahçe'ye geldi diye günah mı işledi? Başarılı oldu diye, Milli Takım'a kadar yükseldi diye ayıp mı etti?

Hayır Hocam, hayır... sen ayıp ettin, evladın yaşındaki Gökhan'a bir spor adamına yakışmayan üslup kullandın. "Evlat" diyeceğine, "lan" dedin. 

O maçı kazansan ne olur be Hocam?

Ne olur, kazanmış mı olacaksın?

Gökhan'a kullandığın o lafından sonra bin kazansan ne olur Sadi Hocam?

Gökhan'ı kazanmadıktan sonra dünyaları kazansan ne olur Sadi Hocam? 

Ne olur söyle!