BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,78
ALTIN 2.501,53
HABER /  GÜNCEL

Tacizle suçlanan öğretmenden şok savunma

Adana'da bir ilkokulda 5 kız öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen folklor eğitmeni tutuklandı.

Abone ol

Adana'da bir ilkokulda "folklor" öğretmeni olarak görev yapan bir kişi, 2. sınıf öğrencisi 5 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Suçlanan öğretmen ise öğrencilerini öğretmen-öğrenci ilişkisi çerçevesinde öğrencileri kucaklayıp öptüğünü söyledi.

KUCAĞINA ALIP SARILARAK ÖPTÜĞÜ İDDİASI

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesindeki bir ilkokulun ikinci sınıfında eğitim gören ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına hazırlanan 5 kız öğrenci, rehber öğretmenlerine, folklor eğitmeni M.Y.G'nin (40) kendilerini kucağına alıp, sarılarak öptüğünü öne sürdü.

Öğretmenin durumu ailelere bildirmesi üzerine, öğrencilerden üçünün velisi Ahlak Büro Amirliği'ne giderek eğitmen M.Y.G. hakkında şikayetçi oldu.

ŞÜPHELİ ÖĞRETMEN: ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ İLİŞKİSİ ÇERÇEVESİNDE SEVDİM

Ekipler, şüpheli M.Y.G'yi merkez Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarı'nda yakaladı. Gözaltına alınan M.Y.G, hakkındaki suçlamayı kabul etmeyerek, "Folklorda başarılı olan öğrencileri kucaklayıp, yanaklarından öperek kutladığını, onları öğretmen öğrenci ilişkisi çerçevesinde sevdiğini ve kesinlikle taciz etmediğini" iddia etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen M.Y.G, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.