BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,02
HABER /  DÜNYA

Tabuttaki son fotoğrafı olay oldu

Whitney Houston'ın tabuttaki fotoğrafını sansürsüz yayımlayan fotoğrafı tepki topladı

Abone ol

15904060.jpg

Amerikan National Enquirer Gazetesi, 11 Şubat'ta hayatını kaybeden Whitney Houston'ın tabuttaki fotoğrafını yayımladı. Gazete fotoğrafı sansürsüz yayımlamasızının ardından büyük tepki topladı.

Geçtiğimiz cuma günü Whigham Cenaze Evi'nde çekilen Whitney Houston'ın tabuttaki fotoğrafı kimin 'ölümsüzleştirdiği' henüz bilinmiyor. Fakat fotoğrafın gazeteye 1 milyon dolara (1.7milyon TL) satıldığı iddia ediliyor.

Hayattayken en sevdiği mücevherle gömülen ünlü şarkıcının ayağında altından yapılmış terlikler bulunuyor. Gazete, Houston'ın mücevherlerinin değerinin 500 bin dolar (881 bin TL) olduğunu yazdı.

"ÇOK İLERİ GİTTİLER "

Sanatçının hayranları sosyal paylaşım sitelerinde fotoğrafın dergiye kapak olmasından dolay olay yarattılar. Derginin çok ileri gittiğini söyleyen ünlü yıldızın hayranları Twitter'dan 'Ölümünde bile rahat bırakmıyorsunuz' şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

National Enquirer daha önce de 1980 yılında John Lennon'ın vurulmasının ardından bir fotoğrafını ve 1977 yılında da Elvis Presley'in tabutundaki fotoğrafını yayınlamıştı