BIST 9.496
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.480,46
HABER /  GÜNCEL

TİB’den sahte delil açıklaması

Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu, bazı gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan, ‘Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında sahte delil...

Abone ol

Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu, bazı gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan, ‘Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında sahte delil üretildiği’ yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.
Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumundan (TİB) yapılan açıklamada, ‘Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında sahte delil üretildiği’ yönündeki iddialara ilişkin olarak yapılan haberlerin gerçeğe tamamen aykırı olduğu belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:
“Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının çalışmaları konusunda kamuoyunda yanlış yönlendirme yapmayı ve yürütülen bir soruşturmayı etkilemeyi, soruşturmanın ciddiyetini zedelemeyi, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi ve gerçek dışı bir algı oluşturmayı amaçlamaktadır. Gerçekleri çarptırma ve yürütülmekte olan soruşturmayı engelleme çabalarının, gerçeklerin ortaya çıkması ve sorumlularının adalet önünde hesap vermesini engellemeye yetmeyeceği bilinmelidir. İddialarla ilgili her türlü hukuki hakkımızı saklı tuttuğumuzu belirterek, ileri sürülen iddiaların tamamen uydurma ve gerçek dışı olduğunu tekrar vurgulamakta yarar görüyoruz.”
(İHA)