BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  DÜNYA

Suudi prensi taşıyan helikopter düştü prens öldü!

SUUDİ ARABİSTAN'da içinde bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu helikopter düştü. Düşen helikopterde bulunan prens ve 8 üst düzey yetkili hayatını kaybetti. Ölen prensin Mansur Bin Mukrin olduğu öğrenildi.

Abone ol

Suudi Prensi taşıyan helikopter Yemen yakınlarında düştü. Ölen prensin Prens Mansur bin Mukrin olduğu açıklandı. Asır Eyaleti'nin vali yardımcısı olan Mansur bin Mukrin, eski veliaht prenslerinden Mukrin el-Suud'un da oğluydu. 

HELİKOPTERDE KİMLER VARDI?
Prens Mansur ile beraber helikopterde Emir vekili Selman el-Cerişi, Emirlik Genel Sekreteri Salih bin Abdullah el-Kadi, Asir Bölge Tarım Bölümü Başkanı Fehd el-Fertiş, Asir Bölgesi Polis Müdürü Binbaşı Salih bin Süleyman el-Kerzai ve diğer yetkililerin olduğu ifade edildi.

Kaza, ülkedeki büyük yolsuzluk operasyonu ve Yemen'den atılan bir füzenin başkent Riyad'daki uluslararası havaalanı yakınlarında durdurulması olayının ardından yaşandı.

Suudi Arabistan'da şok gözaltılar! En zengin işadamı gözaltında...

PRENSİN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Kazada ölen  Prens Mansur bin Mukrin ve üst düzey yetkililerin helikopterin kalkışından hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı.