BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,00
MEDYA

Survivor'da Nagihan ve Merve arasında nefes kesen mücadele!

Survivor'ın 17 Mayıs Perşembe ekrana gelen yeni bölümünde, yarışmacılar iki zorlu oyunda mücadele etti. Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Arkadaşlarından gelen mesajların okunacağı iletişim oyununda ise 9-9'luk beraberlikten sonra kazanan takım bayrak yarışıyla belli oldu.

Survivor 2018 bir günlük ekran arasının ardından Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. İki zorlu mücadelenin yaşandığı son bölümde, hem oyunlarda büyük bir heyecan, hem de iki takım arasında kavgalar yaşandı. Yemek ödüllü oyun, Gönüllüler takımından Hakan Hatipoğlu, Damla ve Hilmi Cem'in çok iyi olduğu havuzlu bir parkurda yapıldı. Ancak oyundaki sonuç herkesi şaşırttı.

İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da yarışmacıların en değer verdiği ödüllerin başında iletişim oyunu geliyor. Survivor adasında aylarca aileleri ve sevdiklerinden haber alamayan yarışmacılar haftada bir oynanan iletişim ödülüyle sevdikleriyle hasret gidermek istiyor. Suvivor'daki son iletişim oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Ödül oyununu kaybeden Gönüllüler günün ikinci oyununu kazanabilmek için oyuna iyi konsantre oldu. 9-9'luk eşitliğin yakalandığı oyunda sonucu bayrak yarışı belirledi ve Gönüllüler kazanmayı başardı. Oyun sonrasında Gönüllüler takımı arkadaşlarından gelen mesajları okuma şansı elde etti.

Sitene Ekle