BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.244,79
HABER /  GÜNCEL

Survivor'da kim elenecek? Nagihan ismi duyunca delirdi

Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtını verecek eleme adayları belli oldu. Atakan'ın yanına gelen isim Yunus Günçe oldu. Survivor oy sıralaması SMS sonuçları kim elendi sorusunun yanıtını verecek.

Abone ol

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı için geri sayım sürerken ikinci eleme adayı da 3 Mayıs 2016 akşamı yayınlanan son bölümde belli oldu. Survivor oy sıralamasını belirleyecek SMS oylaması sonuçları önümüzdeki hafta salı günü açıklanacak.

Survivor'da bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan İbrahim Yattara olunca tüm hesaplar altüst oldu. Yattara'nın kararıyla Avatar Atakan'dan sonra ünlüler takımının ikinci eleme adayı Yunus Günçe çıktı.

NAGİHAN KARADERE İSMİ DUYUNCA DELİRDİ

Survivor'da Nagihan Karadere kurduğu planın kurbanı oldu. Ada konseyinde Atakan'ı yazarak bireysel dokunulmazlık oyununda saf dışı bıraktı. Niyeti bireysel dokunulmazlığı kendilerinden biri kazandığında Ezgi Avcı'yı yazmak ve Atakan ile ikisini potaya sokmaktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Yattara olunca Nagihan 'Kendim kazanmış kadar sevindim' diyerek onun planlarına uyacağını düşündü. Ancak Yattara elemeyi düşündüğü ismi söyleyince Nagihan Karadere krize girdi. nagihan karadere kim elendi survivor 3 mayis 2016Yunus Günçe'nin daha zayıf olduğunu ve daha çok oyun kaybettiğini söyleyen Yattara onun ismini vereceğini söyledi. Nagihan ağzından girdi burnundan çıktı ancak Yattara'yı Ezgi'yi yazması konusunda ikna edemedi. Yattara dediğini de ada konseyinde yapınca Nagihan kazdığı kuyuya düştü. Atakan SMS birincisi çıkan bir isimdi Yunus karşısında elenme ihtimali sıfıra yakın. Ezgi ise Nagihan'ın adadan yollayıp tek kız kalma planının özüydü. O da adada kalmış oldu. Önümüzdeki günler Nagihan için çok zor geçecek.

ATAKAN : BENİ SIRTIMDAN VURDULAR

Ada konseyinde isminin yazılmasının ardından Atakan 'sırtından vurulduğunu' söyledi. Nagihan Karadeyi yalancı olmakla suçlayan Atakan bakın neler anlattı;

SURVİVOR 3 MAYIS 2016 BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor bireysel dokunulmazlık oyununda son üçe Yattara, Nagihan ve Ezgi kaldı. Ezgi elenince Nagihan da hemen bıraktı. Kazanan isim Yattara olurken Nagihan 'Kardeşim gibi onun kazanmasına sevindim' dedi. Ancak sonrasında Yattara verdiği isimle Nagihan'ı krize soktu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ SORUSUNUN YANITI HAFTAYA

Survivor'da adaların birleşmesiyle birlikte eleme değişti. Artık SMS birinciliği ile gelen isim söyleme hakkı yok. Survivor elemesi de 2 haftada bir olacak. Eleme adayı olan iki ismin yanına bu hafta pazar günü dokunulmazlığı kaybeden takım yeni isimleri ekleyecek. Belirlenen 4 isimle birlikte 10 Mayıs 2016 salı günü Survivor'da kim elendi sorusu yanıt bulacak.

GİZEM KERİMOĞLU VE MEMİÇ KAVGA ETTİ

Survivor son bölümünde kavganın başrolünde bu kez Semih Öztürk'ün yancısı lakabını alan Gizem Kerimoğlu vardı. Ödül oyununda Gizem Memiç ile kavga eden Gizem Kerimoğlu artık hiçbir oyunda oynamayacağını ilan etti. Ada konseyinde de bu kararını açıkladı. Acun Ilıcalı'dan ince bir ayar yedi.

SURVİVOR 3 MAYIS 2016 ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor klasiği haline gelen şelale ve yemek ödülünü kazanan taraf ünlüler oldu. Üstelik ünlüler bir ara durumu 7-1 gibi farklı bir skora taşıdılar. Sonradan açılan gönüllülerin çabası oyunu almaya yetmeyince müthiş ödül ünlülere gitti.

SEMİH ÖZTÜRK GELDİ ÜNLÜLER BİRBİRİNE DÜŞTÜ

Gönüllüler takımından Zafer Mete'nin diskalifiye olmasına sebep olarak ünlüler takımına geçen Semih Öztürk iki haftada herkesi birbirine düşürdü. Survivor adasında ünlüler için kurulan son ada konseyi bunun göstergesi oldu. survivor kim elendi 3 mayis 2016Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve Yunus Günçe arasında gizli bir Atakan bloğu kuruldu. Ada konseyinde bu 3 isim Avatar Atakan'ın adını ağır yorumlarla birlikte yazdı. Bu gruba katılmayan tek isim ise bireysel takılan ve Ezgi ismini yazan Yattara oldu.

Semih Öztürk Atakan'ın adını yazıp şunları söyledi : 'Benim hakkımda pazarlıklar olduğunu öğrendim. Gidene kadar Semih'i yazalım pazarlığı...  Ben bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Birleşme öncesi Semih Öztürk'ü yazmanın elbette bedelleri olacaktır. Bugünkü operasyonun adı diyet operasyonu. İkinci perde açılıyor. Seni yazış sebebim bana yapılan hamledir."

Nagihan Karadere Atakan adını yazıp şunları söyledi : "Seni yazıyorum çünkü çok kötü kalpli bir insansın. Bu adadaki herkesin iyiniyetini suistimal ettin. Bize şunu gösterdin senin ipinle kuyuya inilmez."

Yunus Günçe Atakan'ın ismini yazıp şunları söyledi :"Sen kantara çıkmayan ender arkadaşımızsın. Kulübe hoş geldin. Belki seversin her hafta çıkmak istersin. Sevgilerimle' .

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI

Bu hafta dokunulmazlığı yine ünlüler kaybederse 2 aday da onların takımdan çıkacak. Haliyle Survivor elemesine 4 isim birden çıkabilecek. Bu durumda elemeden sadece 2 isim kurtulabilecek. Dokunulmazlığı gönüllüler kaybederse de onlardan 2 isim ünlülerin isimleri ile SMS oylamasına çıkacak. 4 isim arasından SMS oy sonuçlarına göre sıralaması en düşük olan kişi Survivor'dan elenecek. Bu noktada SMS sıralaması yarışmacıların kaderlerini belirleme açısından çok önemli. Gelin ünlüler takımının daha önceki SMS oy sıralaması sonuçlarına bir gözatalım. 

Survivor ünlüler - gönüllüler SMS oy sıralaması

Survivor adasında en son eleme 26 Nisan 2016 tarihinde birleşme öncesi yapılmıştı. Bu elemede 2 isim ünlüler 2 isim gönüllüler takımından çıkmıştı. Elenen ismin Tuğba Özay olduğu SMS sıralaması şu şekilde olmuştu;

1. Serkay Tütüncü
2. Semih Öztürk
3. Gizem Kerimoğlu
4. Tuğba Özay

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor unluler oy siralamasi sms sonuclari tam listesi

SURVİVORDA NAGİHAN KARADERE VE ATAKAN ARASINDA İPLERİ KOPARAN OLAY

Survivor adasında Nagihan Karadere ve Avatar Atakan artık karşı karşıyalar. Ada konseyine de yansıyan kavganın perde arkasında ne var Survivor adasında Atakan ve Nagihan arasında ne oldu?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivorda adaların birleşmesi sonrasında oynanan ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

ÜNLÜLER TAKIMI KARIŞTI

Dokunulmazlık oyunundan sonra Survivor ünlüler takımı birbirine düştü. Bunun sonucu da ada konseyine yansıdı.

SURVİVOR ADALAR BİRLEŞTİ SEMİH VE SERKAY KAPIŞTI

Survivor adasında Semih Öztürk'ün rüyalarını kaçıran isim Serkay Tütüncü. Adaların birleşmesi sonrasında Semih ve Serkay kapıştı.