BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48

Survivor'da kim elenecek? 3 Haziran 2018 eleme potası!

Survivor'da kim elenecek? 3 Haziran 2018 eleme potası!

TV8 yarışması Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can arasından çıkacak. Survivor'dan elenen isim kim olacak? SMS oylaması sonuçları 4 Haziran 2018 Pazartesi akşamı açıklanacak.

Survivor'da kim elenecek? 3 Haziran 2018 eleme potası!

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 4 isim arasından çıkacak. Cumartesi ve Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunları Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının yarışmacılarını eleme potasına çıkardı. Bu hafta 4 isim için toplu SMS oylaması sonuçlarına bakılacak. İlk dokunulmazlığı Ünlüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Turabi Çamkıran ve Ümit Karan isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı ise Gönüllüler takımı kaybetti ve iki eleme adayı çıkarmak zorunda kaldılar.

Survivor'da kim elenecek? 3 Haziran 2018 eleme potası!

Survivor 2018'in 3 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Hakan Hatipoğlu; bireysel dokunulmazlık sahibi Nagihan Karadere'nin kararıyla dördüncü eleme adayı da Damla Can oldu.

Survivor'da kim elenecek? 3 Haziran 2018 eleme potası!

Survivor 2018 eleme adayı Turabi Çamkıran kimdir? 1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor All Star’dan sonra dışarıdan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, boks ve Muay Thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak Muay Thai'yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4. sezon 'Benimle Dans Eder misin?' dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.