BIST 9.764
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.435,51
HABER /  MEDYA

Survivor'da kim elendi? SMS sonuçları sıralaması

3 Haziran 2015 Survivor adasında kim elendi sorusunun yanıtı Bozok oldu. Survivor All Star gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre birinci çıkan ise Hasan oldu.

Abone ol

Survivor All Star 3 Haziran 2015 tarihindeki ada konseyinde kim elendi sorusu yanıt buldu. Acunn Medya Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarını saat 22.30 'da açıkladı. Survivor gönüllüler SMS sıralamasına göre haftanın birincisi Hasan oldu. Hasan ada konseyinde Hakan'a yaptığı suçlamalarla şok etti.
survivor-all-star-3-haziran-kim-elendi-gönüllüler-sms-siralamasi-bozok-ve-begüm.jpg
Survivor All Star Gönüllüler SMS sıralamasına göre Hasan birinci olunca elemeden ismi silindi. 

SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ?
Survivor All Star gönüllüler SMS sıralaması sonuçları çıktı. Bu hafta Survivor'da elenen isim Bozok oldu. İşte Survivor 3 Haziran 2015 gönüllüler SMS sıralaması;

5. Hilmicem
4. Bozok
3. Begüm
2. Turabi
1. Hasan

BOZOK ELENDİ NE SÖYLEDİ?
Survivor All Star 'da bu hafta adaya veda eden Bozok "Elendiğim için çok üzgünüm ama aynı zamanda çok seviniyorum. Hepinize çok teşekkür ederim" diyerek adaya veda etti. Acun Ilıcalı ise Bozok 'u uğurlarkan Hakan'a attığı kafayı unutmadığı belirten sözlerle gönderme yaptı.

SURVİVOR ALL STAR ADA KONSEYİNDE NELER OLDU?
Survivor kişisel dokunulmazlığını kazanan Hilmi Cem "Bana dert ortağı olan ve gerçekten gitmesini istemediğim ismi söylemek zorundayım. O söyleyeceğim isim de malesef Begüm" dedi.
survivor-kim-elendi-gönüllüler-sms-sonuçlari-siralamasi-3-haziran-2015-ada-konseyi.jpg
HASAN KİMİN ADINI VERDİ, HAKAN İÇİN ŞOK SÖZLER
Hasan Survivor All Star da kim elensin sorusuna 'Bozok' adını verdi. Hasan bunun sebebini açıklarken Hakan hakkında yaptığı suçlamayla şoke etti ve şunları söyledi;
-"Begüm kardeşimi korumak için bu ismi vereceğim. Son dönemde bambaşka bir Bozok tanıdım. Hakan ikiyüzlü. Hakan 'ın sürekli oyunlarda kışkırtmaya yönelik hareketlerini görüyorum. Sürekli bir laf söylemeleri var. Oyun kaybettiğimizde bir bakışı bir sözüyle patlamaya hazır iki karakterimizi ateşliyor. Bizdekiler haklı değiller ama kışkırtan kişi Hakan ve iki yüzlü bir tutumu var".

HAKAN NE CEVAP VERDİ
Hakan bunun üzerine "İki yüzlü olduğumu düşünmüyorum. Oyun içinde hırslı hareketlere kapılıyorum ama ahlaki açıdan yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Kendisi takım arkadaşları için kötü gibi tanımlar kullanan kişiyi kaile alamam. Kazanarak cevap versinler kalkıp şiddetle yanıt vermesinler. Bu hareketin savunulacak tarafı yok" karşılığına verdi.

SURVİVOR 3 HAZİRAN ADA KONSEYİ

SURVİVOR SMS SIRALAMASI - 20 MAYIS
Gönüllüler takımı son olarak 20 Mayıs 2015 tarihinde SMS oylamasına çıkmışlardı. Acun Medya'nın yayınladığı gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre Sahra elenmişti.

1. Hasan
2. Turabi

3. Bozok

4. Sahra

5. Begüm

6. Hilmi Cem



SURVİVOR ALL STAR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI 13 MAYIS
Survivor All Star gönüllüler 13 Mayıs 2015 SMS sıralaması sonuçlarına göre de Hasan yine birinci çıkmıştı sıralama şöyle olmuştu.
1. Hasan
2. Hilmi Cem
3. Turabi
4. Begüm
5. Sahra
6. Bozok

SURVİVOR TURABİ İLE HAKAN'IN KAVGASI
survivor-all-star-kavga-begüm.jpg
Survivor All Star son bölümüne bu hafta Turabi ile Hakan 'ın kavgası damga vurdu. Ödül oyununu kaybeden Turabi sinirden köpürdü. Ünlüler takımının sevinmesine de takan gönüllüler oyundan sonra tepkilerinin dozlarını artırdılar.