BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Survivor'da kim elendi? İşte şok isim

Survivor'da kim elendi sorusu bu hafta cevap bulacak. Survivor All Star'da dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler oldu. SMS oylama sonuçlarına göre bir kişi elenecek.

Abone ol

Survivor All Star'da dün gece yine sinirler bir kez daha gerildi. Geçtiğimiz hafta bir kişiyi adadan gönderen Ünlüler, bu haftaki dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, konseyde oylama yaparken elemeler için belirlenen ilk isim Sahra oldu. Bu haftaki dokunulmazlığı ise Turabi kazandı.

SURVİVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ AÇIKLANDI - TIKLAYIN
Survivor'da dün gece yine büyük heyecan yaşandı. Ünlüler geçtiğimiz hafta adada yaşadığı stresi bir daha yaşamamak için yarışlarda kelimenin tam anlamıyla Gönüllüler karşısında savaş verdi.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI ELETECEK
Dokunulmazlığı kazanan Turabi 13 Mayıs gecesi yapılacak Survivor eleme gecesinde bir isim söyleyecek. Survivor gönüllüler SMS birincisinin de bir isim söyleme hakkı bulunuyor. Böylece Survivor'da 3 kişi çarşamba gecesi elemeye çıkacak. Gönüllüler SMS oylaması sonuçlarına göre sıralamada en altta bulunan isim bu hafta Survivor adasından elenecek.

ANIL İLE TURABİ KARŞI KARŞIYA
Dün gecenin nefes kesen mücadelesi ise Anıl ve Turabi arasında yaşandı. İki takımın da son şansları olan bu isimler bir kez daha karşı karşıya gelirken, oyun her iki taraf arasında dakikalarca gitti geldi. Yarışmanın galibi ise Ünlüler takımından Anıl oldu. İşte heyecanın doruğa çıktığı o anlar;



BEGÜM VE SAHRA BİRBİRİNE GİRDİ

Oyunları kaybeden Gönüllüler takımında ise dün gece büyük gerginlik yaşandı. Sahra, Begüm'ün gerildiğini söyleyerek, sakin olmasını istedi. Sahra'nın bu uyarısına Begüm'ün tepkisi ise sert oldu. İkilinin arasındaki gerginliğin büyümemesi için Nadya devreye girdi. İşte o anlar;



İLK ADAY SAHRA OLDU
Dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllüler için ada konseyi bir kez daha toplandı. Turabi, dokunulmazlığı kazanmanın rahatlıyla konseye girerken, yapılan oylamada yaşanan kavganın da terisiriyle en çok oyu Sahra aldı. Böylelikle bu haftaki elemeler için ilk belirlenen isim Sahra oldu.