BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.410,70
HABER /  MEDYA

Survivor'da kim elendi? İşte cevabı

Survivor All Star 2015 heyecanı sürüyor. Survivor'da bu hafta yine birbirinden renkli dakikalar yaşandı. İşte Survivor All Star heyecanı;

Abone ol

Survivor All Star'da kim elendi? Takipçilerin bir hafta boyunca merak ettiği bu soru, dün akşam cevap buldu. Survivor'da Gönüllüler ile Ünlüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Hakan ile Turabi arasındaki çekişme ise sürüyor. Türabi'nin sert sözlerine bu hafta Hakan cevap verdi. Bu arada yapılan oylamada Ünlüler için kurulan konseyde her ikisi de dörder oy alan Berna ve Merve Oflaz elemeler için seçilen adaylar oldu.

Survivor'da sinirler giderek geriliyor. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, adadaki dokunulmazlık oyunu öncesi her iki takımada uyarıda bulundu. Oyunların kesinlikle şiddet oyunu olmadığını ifade eden Acun, oyunlarda rakiplere sadece ama sadece yastıkla müdahale edilebileceğini söyleyerek, sertlik gösterenlerin oyundan diskalifiye edileceği uyarısında bulundu.



MERVE OFLAZ'IN ELEME KORKUSU


Dokunulmazlık oyunu öncesi Merve Oflaz'ı elenme korkusu sardı. Dokunulmazlık oyununu kazanmamaları halinde kendisinin isminin bir kez daha yazılacağını söyleyen Merve; Pascal, Merve Aydın ve Anıl'ın dördüncü kez aynı hamleyi yapacağını iddia etti. 

merve-oflaz.jpg 
ÜNLÜLER ADASI SAKATLIKLARLA BOĞUŞUYOR

Bu arada Ünlüler'de sakatlıklar can sıkıcı boyuta ulaştı. Pascal omzundan dolayı sıkıntılı günler yaşarken Berna, Hakan ve Doğukan'ın sakatlıkları ise yarışmalarda zorlanmaya başladı. Anıl ise iki haftadır oyunlarda yer almıyor.

Doğukan, iyileşemediği için oynamama kararı aldığını; ancak bu kararından vazgeçtiğini açıkladı. Oyundan çekilmenin genelde problem olduğunu ifade eden Doğukan, oyunda yer alacağını ama bir şansının olmadığını bildiğini söyledi.

HAKAN'DAN TURABİ'YE SERT SÖZLER



Bu arada Hakan, Turabi'nin geçtiğimiz hafta oyunlardan uzaklaşmasına neden olan sözlerine bu hafta cevap verdi. Turabi'nin oyunlarda muhtemelen çok agrasif olacağını ve tahrik edeceğini ifade eden Hakan oyunlar öncesi şöyle konuştu;

"Karşımızda artık ne yaptığını bilmeyen, kendini kaybetmiş dibe düştüğü için kendini çaresiz ama bir o kadar da cesur hisseden bir Turabi var. Bu deli cesaretidir, bu korkak cesaretidir aslında. Hani bir yerden geçersiniz ve köpek havlar da size şöyle bir adım attığınızda kaçar ya işte bizim Turabi'nin üstüne giderek geri kaçırmamız lazım."

GÖNÜLLÜLER'DE GERGİNLİK VAR

Bu arada Gönüllüler'in adasında da işler yolunda gitmiyor. Adada, Hilmi Cem ve Turabi'yi karşısına alan Hasan ödül oyunu sırasında yaşananları değerlendirdi. Özlem ise geçmişte yaşananların bir kez daha gündeme getirilmesi halinde, işlerin biraz daha karışacağını söyleyerek daha önce sustuğunu; ancak bu kez susmayacağını söyledi. İşte Özlem'in sözleri;

"Kimsenin birilerinin moralini bozmaya hakkı yok. Kendi takım arkadaşına düşmanca yaklaşmaya hakkı yok, rakip gibi davranmaya hakları yok. Kaldı ki rakiplerine bile düşmanca yaklaşılmaz. Bu sadece bir oyun. Umarım bu oyunlarda bu tarz hareketler görmem."