BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61
HABER /  MEDYA

Survivor'da kim elendi? Büyük yarış

Survivor All Star son ada konseyinde kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Survivor'da Hasan ve Merve Aydın eleme çıktı. Peki Kıbrıs final biletini kim aldı?

Abone ol

Survivor'da kim elendi sorusu bu akşam cevap buldu. Survivor All Star'da Kıbrıs finali öncesi son elemeler yapıldı ve elemelere kalan Hasan ve Merve karşı karşıya geldi. Survivor All Star'dan elenen isim ise Hasan oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?
Survivor All Star'da Hilmi Cem büyük finalde Kıbrıs'ta olacak. Survivor'da bu akşam büyük final yarışı vardı. Hilmi Cem Kıbrıs'taki büyük finale gitmeye hak kazandı. Hilmicem de Survivor'ın başından beri arkadaş olduğu Turabi ile beraber Kuzey Kıbrıs'taki 4 final koltuğundan 2'sini kaptılar. 


hilmicem.jpg

Zorlu parkurda ilk elenen isim Merve Aydın oldu. Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kaybeden yarışmacılar için oynanan dokunulmazlık oyunu ise büyük önem taşıdı. Dokunulmazlık oyununda Final için elenen isimler Hasan ve Merve oldu. 

survivor.20150628222738.jpg 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HİLMİ CEM KAZANDI

Survivor All Star artık bireysele döndü. Dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmi Cem Kıbrıs'taki büyük finale gitmeye hak kazandı. Kalan üç yarışmacı dokunulmazlık oyununda mücadele etti.

ACUN SONUÇLARI AÇIKLADI

Acun, dün gece geçtiğimiz haftalarda yapılan ve bu senenin son oylamasının sonuçlarını açıkladı. Oylama sonuçlarına göre finale gidemeyecek isim Hasan oldu. İşte o anlar;



KIBRIS'A 4 OYUNCU GİDEBİLECEK

Kıbrıs'a ise sadece dört kişi gidebilecek. Turabi haftalar önce Kıbrıs'a gitmeyi garantilemişti. Dokunulmazlık oyununda Kıbrıs'ı garantileyen bir diğer isim ise Hilmi Cem oldu. Merve Aydın, Hasan ve Begüm Kıbrıs'a gitmek için mücadele ederken, dokunulmazlık oyununda Kıbrıs'a gitmeye hak kazanan yarışmacı ise Begüm oldu. Böylelikle elemeler için Hasan ve Merve kaldı.