BIST 9.699
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,19
HABER /  MEDYA

Survivor'da Kıbrıs eleme heyecanı!

Survivor'da kim elendi? Kıbrıs elemeleri için Ünlüler ve Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. İşte Survivor'da eleme heyecanı;

Abone ol

Survivor All Star'da bir kez daha eleme heyecanı yaşandı! Survivor'da kim elendi sorusunun cevap bulduğu yarışmada bir kez daha Ünlüler ile Gönüllüler takımı oyuncuları, Kıbrıs için birbirleriyle mücadele etti. 

Survivor All Star'da Kıbrıs elemeleri için kıyasıya yarış yaşandı. Anıl ile Turabi'nin karşı karşıya geldiği elemelerde, Anıl fark atmayı başardı. Serenay karşısında mücadeleyi kaybeden Begüm, sembolü kaybettiği için gözyaşlarına boğuldu. 



KIBRIS İÇİN İLK ELEME

Yarışmacılar bugün ellerindeki sembolleriyle yarıştılar. Erkeklerin en şanslı ikilisi olan Turabi ve Hilmicem, Kıbrıs için ortak bir karar aldı ve kazananı destekleyeceklerini söyledi. Turabi, Hilmicem ile karşı karşıya gelmemek için her ikisinden birisinin Kıbrıs'a bilet almasını istediğini söyledi. Hilmicem ise kaybetmesi halinde Turabi'ye destek olacağını ifade etti.

Anıl ise çok iyi performans gösterdiği bir dönemde kötü bir sakatlık yaşadığını bu nedenle de diğer yarışmacılara göre daha az sembole sahip olduğunu kaydetti. 

HASAN: YAŞ ORTALAMALARI 25

Erkeklerde Bozok hariç tüm yarışmacıların yaş ortalamalarının 25 olduğunu söyleyen Hasan ise 40 yaşlarında birisi olarak mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini söyledi. Yarışmalarda elinden geleni yaptığını 5 sembolden birini kaybederek bu sayının 4'e düştüğünü söyleyen Hasan, Turabi ile aynı sayıya sahip olduğunu; ancak Survivor'da her an herşeyin değişebileceğini ifade etti.

"ÜNLÜLER ZORLU BİR MÜCADELE VERECEK"

Gecenin en sert yorumu ise Doğukan'dan geldi. Ünlüler takımının adada büyük zorluklar yaşadığını söyleyen Doğukan, ünlüler takımından finale gitmek isteyenleri oldukça zorlu bir mücadelenin beklediğini anlattı. 
 
BERNA'NIN İNANILMAZ DEĞİŞİMİ