BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,04
MEDYA

Survivor'da Hakan ve Mustafa kavgası!

Survivor'ın 17 Mayıs Perşembe yayınlanan son bölümünde hem duygusal hem de gerilimli anlar yaşandı. İletişim ve ödül oyunları sırasında Mustafa Kemal'in yaptığı hareketler ortalığı karıştırdı.

İletişim ödül oyununda Hilmi Cem'e karşı aldığı galibiyet sonrası Mustafa Kemal'in söylediği söz ortalığı bir anda karıştırdı. Kazandığı oyun sonrasında İngilizce küfürlü söz kullanan Mustafa Kemal'a Hilmi Cem çok sert tepki gösterdi. Hilmi Cem'i sakinleştirmek isteyen Mustafa Kemal, 'Abi sana demedim sana niye diyeyim. Ben sevinç yapıyorum seni seviyorum niye öyle bir şey yapayım sana.Sen bunu üstüne alınma sevincim kişilere karşı değil. Sen niye üstüne alınıyorsun' dedi. Ancak Hilmi Cem ise tepkisini sürdürerek, 'Yap yap sonra üstüne alınma' dedi.

İkili arasında yaşanan tartışmayı takım arkadaşları bitirmeye çalıştı. Mustafa Kemal'in olayı sürdürmesine Hakan ve Nagihan tepki gösterince bu defa Ümit Karan da araya girdi ve Hakan ile Ümit arasında da tartışma yaşandı.

HAKAN'I KIZDIRAN HAREKET İletişim ödül oyununda Mustafa Kemal ve Hakan karşı karşıya geldi. Mustafa Kemal'in oyun sonu yaptığı hareket sonrası sinirler gerildi. Yapılan harekete tepki gösteren Hakan, 'Terbiyesizlik yapıyorsun' deyince bu defa Ümit Karan tepki gösterdi tartışma büyüdü. Hakan Mustafa'ya 'Artık sakin ol yeter. Tek bir canın var onu da iyi kullan' dedi.

Sitene Ekle
Etiketler