BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
MEDYA

Survivor'da görülmemiş kavga! Boğazına yapışıp...

Survivor 1 Nisan Cuma gecesi yayınlanan yeni bölümünde Yattara ile Yunus Günçe arasında gergin anlar yaşandı. Survivor'daki kavgaya Mehmet ile Atakan da dahil olunca Acun Ilıcalı müdahale etti.

Survivor 2016'nın 1 Nisan 2016 Cuma günü yayınlanan 36. yeni bölümünde Yunus Günçe ile Yattara arasında çıkan kavgaya Mehmet de dahil olunca ortalık karıştı. Atakan'ın Mehmet'i durdurmaya çalıştığı sırada boğazına sarılması ise izleyenleri şaşırttı. 



Survivor'da Yattara, Yunus Günçe'nin oyunlardaki performansından memnun olmayıp bunu oyun esnasında arkadaşına söyleyince ortalık karıştı. Yattara'nın susmasını isteyen Yunus Günçe, Trabzonspor'un eski futbolcusunu çok sinirlendirdi. Yattara, sinirlerine hakim olamayıp Yunus Günçe'nin üzerine yürüyünce kavgaya Mehmet de karıştı. Yattara ile bir olan Mehmet, Yunus Günçe'yi sıkıştırdı. Yunus Günçe'yi korumaksa Avatar Atakan'a düştü. Atakan, gergin anlarda yarışmacıların daha da yükselmesine sebep olduğunu fark eden Mehmet'i susturmaya çalışınca bakın neler yaşandı. 

















Sitene Ekle
Etiketler