BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.437,39
MEDYA

Survivor'da Eser'in yerine kim geldi Bulut Özdemiroğlu kimdir?

Eser West'in Survivor'a veda etmesi üzerine Göz6 yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu Survivor'a dahil oldu.

Survivor 2017'nin yeni yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu oldu. Eser West'in yarışmadan ayrılması üzerine Survivor Gönüllüler takımına kimin geleceği merak konusu olmuştu. Bu soru Survivor yarışmasının yeni bölümünde cevaplandı. Açlık krizleri geçiren Eser West psikolojik olarak devam edemeyeceğini söyleyerek yarışmadan çekilmişti. Onun yerine gelecek isim ise Göz6 yarışmasının finalisti Bulut Özdemiroğlu oldu. Göz6 yarışmasında Erdi ile oldukça gergin anlar yaşayan Bulut Özdemiroğlu'nun parkurlarda başarılı sonuçlar elde etmesi bekleniyor. Gz6 yarışmasında da oldukça başarılı bir çizgide devam eden Bulut Özdemiroğlu'nun Erdi ile neler yaşayacağı ise büyük merak konusu oldu.

BERNA'NIN AĞZI AÇIK KALDI

Bulut Özdemiroğlu'nu Survivor yarışmasında gören Berna Keklikler ise büyük şaşkınlık yaşadı. Bulut'u görünce şaşkınlıktan ağzı açılan Berna Keklikler, 'Burada herşeyden uzağız. Tanıdık birini görmek çok iyi geldi. Göz6 yarışmasında da çok başarılıydı. Parkurlarda da çok başarılı olacağını düşünüyorum.' dedi. Berna Keklikler'in büyük mutluluk yaşadığı anlarda Erdi'nin memnuniyetsizliği ise yüzünden okundu.

ACUN ILICALI'DAN ÖNEMLİ UYARI

Acun Ilıcalı, yeni yarışmacı Bulut Özdemiroğlu'nun dışarıda yaşananlarla ilgili hiçbir bilgi verilmemesi konusunda uyarıldığını söyledi. adadaki yarışmacıları da konu ile ilgili uyaran Acun Ilıcalı'nın sert tavrı yasağın çiğnenmesi durumunda yarışmacıları diskalifiyeye kadar gideceğini düşündürdü.

Sitene Ekle