BIST 9.096
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,03
HABER /  MEDYA

Survivor'da elenen Seda'nın Hilmicem ifşaatı

Survivor All Star yarışında kim elenecek diye beklerken 24 Mart 2015 akşamı Seda Aktuğlu elendi. Begüm adada kalırken adı çıkan Seda , Hilmicem'i bombaladı.

Abone ol

Survivor All Star yarışmasının 24 Mart 2015 akşamı elenen ismi Seda Aktuğlu oldu. Survivor'da haftanın birincisi olan Hilmicem elenmesi için Begüm Yücetan'ın karşısına Seda Aktuğlu'yu çıkardı. Seda SMS oylamasında Begüm'ün gerisinde kalınca Survivor'dan elenen isim oldu.

SURVİVOR ALL STAR 2015 ELEME ANI - TIKLAYIN
Seda Aktuğlu hiç beklemediği bir anda Hilmicem tarafından elenince açtı ağzını yumdu gözünü. Hilmicem hakkında ifşaatlarda bulunan Seda Aktuğlu , "Hilmicem nefretini bana hissettirdi. Bana haince bakışları vardı. Adam yerine koymuyor konuşmak istediğimde. Feci derecede burnu yukarıda. Hayatımda böyle bir insan görmedi. Kimse olmadığında benimle kötü kötü konuşuyor ve azarlıyor" dedi.

SEDA AKTUĞLU HİLMİCEM BOMBASI
seda-aktuğlu-survivor-2015-elendi.jpgSeda Aktuğlu Hilmicem'in yemek oyununu da ifşa etti. Seda Aktuğlu 'nun iddiasına göre Hilmicem dağıtılan yemeklerden daha fazla alıyor. Bunu yakaladığını söyleyen Seda Aktuğlu dile getirince tepki aldığını söyledi. 'Her pirinçi tanesinin elbette hesabını yapacağım' diyen Seda Aktuğlu , Özlem'e de sataştı. Seda Aktuğlu , Özlem için ise "Konsey zamanı yaklaşan adamlar var bu adada. O isim arkamda oturuyor Özlemcik. Bu isim kimse olmayınca bana yaklaşıyor" dedi.