BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.427,10
HABER /  MEDYA

Survivor'da bu hafta kim elendi?

Survivor All Star'da bu hafta kim elendi? Gönüllüler ile Ünlüler'in mücadelesinde bu hafta Gönüllüler için konsey kuruldu. İşte elemeler için aday olan o isim;

Abone ol

Survivor All Star'da bu hafta kim elendi? Survivor'da bu hafta yine kıran kırana bir mücadele yaşandı. Sembol oyununda Turabi, Hakan'a tekme atarken bir hafta boyunca tüm oyunlardan elendi. Gönüllüler için kurulan Konsey'de ise elemeler için ilk aday Sahra oldu.

Survivor'da bu hafta eleme heyecanı yaşandı. Gönüllüler ile Ünlüler bir kez daha karşı karşıya gelirken adada tansiyon yine yükseldi. Son iki haftadır tüm oyunlarda, rakiplerine sert müdahalelerde bulunan Turabi geçtiğimiz hafta sembol oyununda yine istenmeyen görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

ACUN UYARDI

Yaşananlar karşısında tepkisini dile getiren Acun ise Turabi'yi bir kez daha uyardı. Bir hafta boyunca oyunlarda Turabi'nin yer almayacağını söyleyen Acun, aynı davranışın bir kez daha tekrarlanması halinde ise adadan tamamen göndürileceğini açıkladı.



TURABİ: DÜŞMANLARIMI SEVİNDİRMEYECEĞİM


Hakan'a attığı tekme sonrası Acun Ilıcalı'dan uyarı alan Turabi, bundan sonraki oyunlarda daha dikkatli olacağını söyledi. Kimseyi sevindirmeyeceğini ve bu saatten sonra oyunu kurallarına göre oynayacağını söyleyen Turabi, Hakan'ın oyunlarına kandığını söyledi. İşte Turabi'nin o sözleri;

"O Hakan tavşanının oyunlarına kandım. Beni sürekli tahrik etmesine kandım ve dokundum. Ne kadar haklı olursan ol, elle temas ediyorsan bu oyunda senden haksızı yok. Bir de bizim adada kuzu postuna sarılmış bir ton çakal var. Ne onları sevindireceğim ne de ötekilerini. Çok güzel bir laf vardır: Ben derdimi ne dostuma söylerim ne düşmanıma. Zira söylediğim zaman dostum üzülür, düşmanım sevinir. Ne dostumu üzeceğim ne de düşmanımı sevindireceğim"



BOZOK YERE YIĞILDI

Gönüllüler'in flaş isimlerinden Bozok bu hafta adayı korkuttu. Engel oyununda ayağı takılıp düşen Bozok, acıyla yere yığıldı. Doktor müdahalede bulunurken, kasığından yaralanan Bozok büyük acı yaşadı.



SERANAY VE BERNA ARASINDA GERGİNLİK

Bu arada geçtiğimiz hafta yapılan elemelerde Seranay'ın Berna'nın ismini vermesi ikili arasında gerginliğin sürmesine neden oldu. Serenay, elemelerde Berna'nın ismini zorunluluktan dolayı yazdığını söylerken, herhangi bir kişisel sorunun olmadığını anlattı. Buna rağmen Berna'nın tavırlarından rahatsız olduğunu söyleyen Seranay, Berna ve Pascal'ın gerçek yüzünü gördüğünü ifade etti.

Bu arada Berna ise Seranay'ın 1,5 ayda değiştiğini söyledi. Adada geçirilen bir günün insana bir hafta gibi geldiğini anlatan Berna, Seranay'a olan kırgınlığını bir kez daha dile getirdi. 

GÖNÜLLÜLER'DE ELEME HEYECANI

Yarışma sonrası bir kez daha Gönüllüler için Konsey toplandı. Bozok, Konsey'de oyunlarda yaşadığı performansı ve yemek arsızlığı nedeniyle Sahra'nın adını yazdığını söyledi. Konsey'de Hasan ile birlikte üç kişinin tercihi Taner'den yana olurken, asıl hedeflerindeki isim ise Turabi'ydi. Oylamada Sahra 5 oy alırken Taner ise 3'te kaldı. Böylelikle elemeler için belirlenen ilk isim Sahra oldu.

İşte Konsey'deki o anlar;