BIST 9.563
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.486,36
HABER /  MEDYA

Survivor'da birleşme öncesi bir ilk yaşandı!

Survivor All Star'da adaların birleşme heyecanı kim elenecek sorusunu da unutturdu. Birleşme partisi öncesi Acun son sürprizi yaptı. İşte 27 Nisan'da yaşananlar

Abone ol

Survivor All Star'da birleşme partisi için geri sayım başladı. Gönüllüler ve Ünlüler takımı dört gözle birleşme partisini ve ortak yaşayacakları adada neler olacağını merak ediyor. Bu hafta kim elenecek sorusunun cevabı ise önümüzdeki haftaya kaldı. Survivor All Star'ın 27 nisan akşamı yayınlanan son bölümüne ise Acun'un yarışmacılara yaptığı sürpriz damga vurdu. Yarışmacılarla 'Var Mısın Yok Musun' oyunu oynayan Acun, o renkli görüntüleri ise Acun Medya'da yayınladı.

SURVİVOR'DA BİR İLK YAŞANDI

Survivor All Star’ın 27 Nisan akşamı yayınlanan bölümünde, Acun Ilıcalı’nın yarışmacılara çok büyük bir sürprizi vardı. Hazırlanan stüdyoya gözleri bağlı bir şekilde gelen yarışmacılar, Var Mısın Yok Musun dekorunu görünce neye uğradıklarını şaşırdılar.

screen-shot-2015-04-28-at-9.20.19-am.png

'Survivor All Satr'da bir ilk deniyoruz, daha önce hiç böyle bir şey yapmadık' diyen Acun, gözü kapalı yarışmacılara birleşme öncesi unutulmaz bir sürpriz yaşattı. 

YARIŞMAYI KAZANAN NADYA OLDU!

Nadya Zagli Var Mısın Yok Musun'da ikinci yarışan isim oldu. Nadya Zagli, Hamdi Bey'in sunmuş olduğu 7500 Pezo'luk teklifi reddetti.

screen-shot-2015-04-28-at-9.25.34-am.png

Kendi kutusuna giderek 10.000 Pezo kazanan Nadya Zagli büyük sevinç yaşadı.

SURVİVOR 2015 BİRLEŞMESİ NE ZAMAN YENİ KURALLAR NE?
survivor-2015-adalar-birleşiyor.jpg

Survivor All Star ada birleşmesi sürprizle dolu olacak. Survivor birleşme partisiyle ilgili bilgi veren Acun Ilıcalı yeni kuralları da ilan etti. Survivor ada birleşmelerinde daha önce yarışmacılar bireysel olarak yarışıyordu. Ancak 2015 Survivor'da değişiklikler var. Adalar birleştikten sonra da ünlüler ve gönüllüler olarak takımlar var olmaya devam edecek. Aynı adada yaşayacak olan takımlar isterlerse aynı yerde yatabilecekler. Survivor'da dokunulmazlık oyununun birincisi olan kişi son 3 hafta dokunulmaz olacak ve Kıbrıs'a gitmeyi garantileyecek.

SURVİVOR YOK BÖYLE DANS YARIŞMASI

Survivor birleşme partisindeki sürprizi de Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor birleşme partisinde 'Yok böyle dans' yarışması yapılacak. Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı dansçılarla hazırlarak o akşam yarışacaklar. Survivor birleşme partisinin ünlü ismi ise Hadise olacak.

SURVİVOR 2015 ELEMESİ DEĞİŞTİ
survivor-acun-ilicali-2015-ada-birleşmesi-eleme-değişti.jpg

Survivor'da her hafta kişisel dokunulmazlığı alan kişi de artık bir ismi elenmek üzere söyleyebilecek. Yani bundan sonra SMS birincisi bir aday, ada konseyi bir aday ve dokunulmazlığı kazanan bir aday çıkaracak. Bu üç kişi arasında SMS oylama sonucu en az olan elenecek.

SURVİVOR ŞAMPİYONU NE ALACAK?
survivor-şampiyonu-ne-alacak-.jpg

Survivor All Star'da şampiyon olan altından bir kupa alacak. Acun Ilıcalı kupayla ilgili olarak "10 yılın birinci olacak olan kişi için çok özel bir kupa yaptırdık. Bu kupa Kıbrıs'ta bir arkadaşımızın elinde olacak. Kim hak ediyorsa o kazansın' bilgisini verdi.