BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99
HABER /  MEDYA

Survivor'da Berna elendi SMS sıralaması sonuçları?

Survivor All Star 'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Berna Canbeldek oldu. Survivor ünlüler SMS sıralaması ve birincisi bakın kim?

Abone ol

Survivor All Star adasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı ekrana kilitledi. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları herkes için sürpriz oldu. Özellikle de SMS birincisi Merve Aydın çıkınca tüm dengeler değişti. Survivor All Star 'da bu hafta elemeye 4 kişi çıktı ve ünlüler SMS sonuçlarına göre elenen isim Berna Canbeldek oldu.
survivor-kim-elendi-all-star-ünlüler-sms-siralamasi-sonuçlari-ne.jpg
Survivor All Star ünlüler takımı bu akşam ada konseyinde eleme heyecanı yaşandı. Survivor adasına veda eden ismi belirlemesi açısından ünlüler SMS sıralaması sonuçları büyük önem taşıyordu. Acunn Medya Survivor son SMS sıralamasını saat 23.00'da açıkladı.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI TAM LİSTE

1. Merve Aydın
2. Hakan Hatipoğlu
3.Seranay Aktay
4. Anıl Tetik
5. Berna Canbeldek
6. Doğukan Manço

SURVİVOR 'DA KİM ELENDİ?
survivor-all-star-kim-elendi-27-mayis-ünlüler-sms-sonuçlari-siralamasi.jpgSurvivor All Star ada konseyinde Acun Ilıcalı 'nın açıkladığı ünlüler SMS sıralamasında haftanın birincisi herkesi şaşkına çevirdi. Ünlüler SMS sıralamasında hep sonuncu sırada yer alan Merve Aydın ilk kez Survivor 'da SMS birincisi oldu. Bu sonuç Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtıda hayli değiştirdi. Merve Aydın birinciliği açıklanınca ağladı ve konuşmakta güçlük geçti.

Sonucu inanmakta güçlük çeken Merve Aydın elenmesi için bir isim verdi. Merve Aydın "İki isim var. Biri canım gibi sevdiğim kardeşim Anıl. Tabi ki onu söylemek istemiyorum o yüzden tek bir isim kalıyor. O da Serenay' dedi.

SERENAY AKTAŞ NE SÖYLEDİ?
Serenay Aktaş ismi eleme adayı olarak söylenince "Hakkımda hayırlısı ne ise olsun. Burdaki kimse gitmek istemiyor. Ben her adımımı ailemi düşünerek atıyorum. Ben bunca zaman onlar için mücadele ettim. Bugün gitme adayı da benim gitmek istemiyorum. Annemi babamı mutlu etmek için Kıbrıs'a gitmeyi çok istiyorum" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

DOĞUKAN MANÇO KİMİN ADINI VERDİ?
Doğukan Manço "Burda seçim şansım yok. Doğal olarak adını söyleyeceğim isim Anıl. Seçenek hakkım yok o yüzden konuşacak bir şeyim yok" diyerek elenmesini istediği ismi verdi.

Bu durumda Survivor All Star 'da elenme için 4 aday belirlenmiş oldu. Bu isimler Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu , Berna ve Serenay Aktaş oldu. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına göre içlerinden biri adadan elendi. Bu isim ise ünlüler SMS sıralaması sonuçlarında en sonda yer alan Berna Canbeldek oldu.

BERNA CANBELDEK RÜYASINDA GÖRMÜŞ
survivor-ada-konseyi-berna-canbeldek-elendi.jpgSurvivor All Star 'da bu hafta elenen Berna Canbeldek ağlayarak veda konuşmasını yaptı. Berna 'ödül alamadan eleneceğini' rüyasında gördüğünü belirtip şunları söyledi;

-"Konseyde adımı görünce içime bir his girdi. Berna sen gideceksin diye bir his. Geceleri uyuyamadım sürekli gideceğimi gördüm. Ödül göremeden gidemeyeceğimi görmüştüm gerçekten ödül göremeden gittim. Bugüne kadar çok istedim bir ödül görüp gitmek. Geçen yıl da hayalim oydu. Survivor All Star ile çok daha güzel şeyler görmek istedim. İyi yarıştığımı düşünüyordum ama yetmemiş. Şu an inanamıyorum ben gidiyorum".

SURVİVOR ÜNLÜLER 5 MAYIS SMS SIRALAMASI
survivor-ünlüler-sms-siralamasi-.jpgSurvivor All Star adasında Hakan ve Berna ile birlikte Anıl Tetik , Merve Aydın ya da Serenay Aktaş elemeye çıkarsa sonuç ne olur? Bunun için bir önceki Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına bakmak gerekiyor. All Star ünlüler takımının 5 Mayıs SMS sıralaması şöyle olmuş;

1. Serenay Aktaş
2. Hakan Hatipoğlu
3. Anıl Tetik
4. Pascal Nouma (Pascal 6 Mayıs tarihli oylama sonrasında Survivor'a veda etmişti)
5. Berna Canbeldek
6. Merve Aydın

ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI - 15 NİSAN
survivor-kim-elendi-ünlüler-sms-sonuçlari-siralamasi.jpgÜnlüler takımı 6 Mayıs'tan önce bir de 15 Nisan tarihinde SMS oylamasına çıkmıştı. O elemede Anıl Tetik birinci çıkmış ve gecenin sonunda Merve Oflaz elenmişti. Ünlüler takımının SMS sıralaması 15 Nisan tarihinde şöyle olmuştu;
1) Anıl Tetik
2) Berna Canbeldek
3) Serenay Aktaş
4) Merve Aydın
5) Hakan Hatipoğlu
6) Pascal Nouma
7) Doğukan Manço
8) Merve Oflaz

DOĞUKAN VE MERVE AYDIN'IN BÜYÜK KAVGASI- ACUN BİLE...
Ödül oyununu kaybeden ünlülerde herkes çileden çıktı. Acun Ilıcalı gönüllüler takımı için 'efsane takım' yorumu yaparken Doğukan Manço ve Merve Aydın birbirine girdi. Merve Aydın 'Kendine inanmayan insanlarla oyuna çıkıyoruz' deyip Doğukan'a gönderme yapınca herkesi şaşırtan büyük kavga patladı. Doğukan 'Sen atamayınca ben herkesin içinde konuşup seni rencide etmiyorum' diyerek sert yanıt verdi. Merve Aydın 'ın 'kukumav kuşu gibi' benzetmesi de Doğukan'ı fena halde bozdu.

ACUN ILICALI DA DOĞUKAN'I ŞOK ETTİ
Merve Aydın'ın eleştirilerine Acun Ilıcalı umulmadık bir şekilde destek verince Doğukan Manço bir şok daha yaşadı. Acun Ilıcalı , Doğukan'ın kendini motive etmediğini bu sebeple de oyun verdiğini söyledi.

 

ÜNLÜLER AÇLIĞA YEMİNLİ ÖDÜL OYUNUNU YİNE KAYBETTİLER

Survivor adasında ünlüler takımının ödül oyunu kabusu sürüyor. Haftalardır aç olan ünlüler kebap ve baklava ödülü için deliye döndüler. Ancak ödül oyununun sonunda tablo değişmedi. Ünlüler takımı yine aç kalan taraf olurken gönüllüler kebapları götürdü.

SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU KORKUTTU
Survivor All Star son bölümde ise yine ödül oyunu vardı. Oyuna damga vuran an ise Hakan Hatipoğlu 'nun düşmesi oldu. Hakan o kadar kötü düştü ki takım arkadaşlarını 'sakatlanacak' diye çok korkuttu. Yarışın sonunda Hakan, Hilmicem'e yetişse de atışları kaçırınca puan verdi.





SURVİVOR ADASINDA GECE YARISI FIRTINA
Survivor adasında ünlüler ve gönüllüler takımı gece yarısı patlayan fırtınayla çok kötü bir gece yaşadılar. Barakaları su sızdırmaya başlayınca uykudan kalkıp yerlerini değiştirmek zorunda kaldılar.